reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
styna znam twoj bol ostatnio sama przez 2 tyg chodzilam z dwoma takimi siniakami, moje zyly na widok igiel sie chowaja i zawsze piguly maja ze mna problem...

Dziewczyny fajnie, ze wizyty udane, a dzieci zdrowo rosna no i ujawniaja sie juz calkowicie

gratuluję dziewuszki udanych wizyt, nasze maleństwa rosna jak na drożdżach ;D
co do ułożenia dzidziusia, to mi ginka powiedziała, że tak naprawdę każdego dnia , a nawet kilka razy dziennie dziecko jest ułożone inaczej, bo ma jeszcze sporo miejsca :) I faktycznie to sie potwierdza w kopniakach ;) raz czuję je na dole, raz pod żebrami, raz po lewej, a innym razem po prawej stronie ;)))

mandrzejczuk, nie martw się na zapas, przez ten 3 miesiące napewno mały się obróci nie raz:tak:

ja się martwię, żeby mojemu się nie znudziło tak stać na głowie:-D bo ile można...

sil i ewelina gratuluje dobrych wieści, oby tak było już do końca!

Ostatnia edycja:
styna bardzo dobrze że serduszko bije, a wyniki mam nadzieję że się poprawią
sill nie martw się dzidzia sie zdąży obrócić nie raz:tak: no i gratuluję dziewuszki ;-)
Ewlina śliczne maleństwo :-)

Gratuluje kolejnych pomyślnych wizyt.
Mnie wczorajsza zdenerwowała, aż mi się w nocy koszmary śniły. A moja waga wyjściowa - hmmm zawsze uznawałam ją za wagę ok choć do bikini na lata chudłam troszkę. przy 168 wzrostu 66kg raczej nie było żadną nadwagą...

mloda i piekna a do jakiego lekarza chodzisz?

dziewczyny gratuluje udanych wizyt;)

Mi dupka do wyjscia mala lezy, lekarz mowi ze na nastepnej wizycie 14 marca powinna juz byc glowka w dol mam nadzieje ze sie obroci:)

Hej,

dzięki wszystkim i również gratuluję udanych wczorajszych wizyt i kolejnych :)

Zaledwie wczoraj miałam wizytę, a już dzisiaj kiepsko się czuję...
Głowa boli, słabo mi się robi i jakoś tak ciężej oddycha, mam tylko nadzieję, że to przez skaczące ciśnienie. Bo moja Mała też jakoś tak dziś cichutko siedzi...
Leże i mam nadzieję, że przejdzie.

ja tlyko mam nadzieje, ze do porodu to jednak pojde z glowka w dole, bo za *uja nie chce cesarki :-(

Jestem za... i też mam taką nadzieją, bardziej mnie cesarka przeraża niż poród naturalny. Następna wizyta 4.03 i zobaczymy jak to będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry