reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
styna znam twoj bol ostatnio sama przez 2 tyg chodzilam z dwoma takimi siniakami, moje zyly na widok igiel sie chowaja i zawsze piguly maja ze mna problem...
Dziewczyny fajnie, ze wizyty udane, a dzieci zdrowo rosna no i ujawniaja sie juz calkowicie
Dziewczyny fajnie, ze wizyty udane, a dzieci zdrowo rosna no i ujawniaja sie juz calkowicie
bra00721
gratuluję dziewuszki udanych wizyt, nasze maleństwa rosna jak na drożdżach ;D
co do ułożenia dzidziusia, to mi ginka powiedziała, że tak naprawdę każdego dnia , a nawet kilka razy dziennie dziecko jest ułożone inaczej, bo ma jeszcze sporo miejsca I faktycznie to sie potwierdza w kopniakach raz czuję je na dole, raz pod żebrami, raz po lewej, a innym razem po prawej stronie ))
co do ułożenia dzidziusia, to mi ginka powiedziała, że tak naprawdę każdego dnia , a nawet kilka razy dziennie dziecko jest ułożone inaczej, bo ma jeszcze sporo miejsca I faktycznie to sie potwierdza w kopniakach raz czuję je na dole, raz pod żebrami, raz po lewej, a innym razem po prawej stronie ))
mandrzejczuk
ja tlyko mam nadzieje, ze do porodu to jednak pojde z glowka w dole, bo za *uja nie chce cesarki :-(
mandrzejczuk, nie martw się na zapas, przez ten 3 miesiące napewno mały się obróci nie raz
ja się martwię, żeby mojemu się nie znudziło tak stać na głowie bo ile można...
sil i ewelina gratuluje dobrych wieści, oby tak było już do końca!
ja się martwię, żeby mojemu się nie znudziło tak stać na głowie bo ile można...
sil i ewelina gratuluje dobrych wieści, oby tak było już do końca!
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
styna bardzo dobrze że serduszko bije, a wyniki mam nadzieję że się poprawią
sill nie martw się dzidzia sie zdąży obrócić nie raz no i gratuluję dziewuszki ;-)
Ewlina śliczne maleństwo :-)
sill nie martw się dzidzia sie zdąży obrócić nie raz no i gratuluję dziewuszki ;-)
Ewlina śliczne maleństwo :-)
mloda_i_piekna
Gratuluje kolejnych pomyślnych wizyt.
Mnie wczorajsza zdenerwowała, aż mi się w nocy koszmary śniły. A moja waga wyjściowa - hmmm zawsze uznawałam ją za wagę ok choć do bikini na lata chudłam troszkę. przy 168 wzrostu 66kg raczej nie było żadną nadwagą...
Mnie wczorajsza zdenerwowała, aż mi się w nocy koszmary śniły. A moja waga wyjściowa - hmmm zawsze uznawałam ją za wagę ok choć do bikini na lata chudłam troszkę. przy 168 wzrostu 66kg raczej nie było żadną nadwagą...
karolq8
mloda i piekna a do jakiego lekarza chodzisz?
dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Mi dupka do wyjscia mala lezy, lekarz mowi ze na nastepnej wizycie 14 marca powinna juz byc glowka w dol mam nadzieje ze sie obroci
dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Mi dupka do wyjscia mala lezy, lekarz mowi ze na nastepnej wizycie 14 marca powinna juz byc glowka w dol mam nadzieje ze sie obroci
sil_89
Hej,
dzięki wszystkim i również gratuluję udanych wczorajszych wizyt i kolejnych
Zaledwie wczoraj miałam wizytę, a już dzisiaj kiepsko się czuję...
Głowa boli, słabo mi się robi i jakoś tak ciężej oddycha, mam tylko nadzieję, że to przez skaczące ciśnienie. Bo moja Mała też jakoś tak dziś cichutko siedzi...
Leże i mam nadzieję, że przejdzie.
Jestem za... i też mam taką nadzieją, bardziej mnie cesarka przeraża niż poród naturalny. Następna wizyta 4.03 i zobaczymy jak to będzie.
dzięki wszystkim i również gratuluję udanych wczorajszych wizyt i kolejnych
Zaledwie wczoraj miałam wizytę, a już dzisiaj kiepsko się czuję...
Głowa boli, słabo mi się robi i jakoś tak ciężej oddycha, mam tylko nadzieję, że to przez skaczące ciśnienie. Bo moja Mała też jakoś tak dziś cichutko siedzi...
Leże i mam nadzieję, że przejdzie.
ja tlyko mam nadzieje, ze do porodu to jednak pojde z glowka w dole, bo za *uja nie chce cesarki :-(
Jestem za... i też mam taką nadzieją, bardziej mnie cesarka przeraża niż poród naturalny. Następna wizyta 4.03 i zobaczymy jak to będzie.
Ostatnia edycja:
reklama