reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
dariaa, ale wyraźne te zdjęcia, dokładnie widać twarzyczkę. Suuper!

Ja jeszcze przed glukozą, bo mój lekarz jakoś ociąga się z wysyłaniem mnie na badania, jak się upominam, to mówi, że woli żeby za jednym kłuciem wszystko porobić. Myślę, że teraz dostanę z glukozą.
Denerwuję się cały czas tą płcią, że tak długo lekarz nie widzi nic, a może widzi a nie chce powiedzieć jak na 100% nie wie. Ciekawe, ale denerwujące jest to, że spotkani ludzie, lub w pracy jeszcze pytali mnie "wiesz co będzie?" a jak odpowiadałam że nie to na 100 % każdy pytał "a nie chcesz wiedzieć, czy nie widać jeszcze?". Potem byłam niegrzeczna i jak ktos zapytał "co będzie ?", to ja na to "dziecko".

witam w bardzo dobrym humorku po wizycie w klinice:-D:biggrin2::rofl2:

Kochane, jestem mega szczęśliwa:-D:-D
Mięsień jeszcze jako tako trzyma i po lekarza minie i odpowiedzi wywnioskowałam, że powinno być dobrze do samiutkiego końca:tak:
choć kontrole teraz będą jeszcze bardziej częstsze, ale to ze względu na to, że Maluch szybko rośnie i żeby widzieć co i jak z blizną:biggrin2:

i UWAGA:-D:-D

Kawaler waży już 1024 g:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry