reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Jolek brzuszek opuścił sie bo małe się inaczej ułozyły,to że mnie wszystko boli cyt"to ciąża bliźniacza i różnie może być".
Dziewczynki przybierają niezwykle równo i różnica praktycznie się nie zmienia:tak:

Milla trzymam&&&&& żeby maleństwo się ujawnilo:tak:

Gratuluję wszystkim Wam zdrowych maluszkow:***

Dziewczyny gratuluje wizyt i super wiesci i tych pieknych widoczkow w 3D!

Futrzaczek przybij piatke! mamy Synkow w tym samym wieku (roznica 1 miesiac), a teraz bedziemy mialy drugich Synkow z roznica co najwyzej paru tygodni :D

A Julisia chyba bedzie miec druga Dziewuszke, jesli dobrze zapamietalam?

Kamcia sliczna laleczka, no i widac, ze to kobietka :D

Poziomki dla Was specjalne usciski i buziaki!

mila no skryte to Twoje dziecko, hehehe chce zrobić chyba niespodziankę rodzicom :-) Ale i tak trzymam kciuki, żeby się ujawniło &&&&&&&

No a u mnie szyjka jest w porządku, tzn. jest ciut krótsza ale nie ma powodów do niepokoju, będziemy patrzeć jak sie to będzie rozwijać dalej. Mam jakieś dużoe upławy i dostałam maść dopochwową na nie. Z wyników wyszła mi lekka anemia, ale też bez paniki żadnej. Antek spał jak go podglądała ginka, ale poszturchała go trochę i się przebudził, pokazał swoją buzię, machnął rączką i poszedł dalej spać. Zdjęć żadnych nie mam, ale ginka powiedziała, że jest już bardzo duży. Weszłam na wagę w gabinecie i nie dość, że nic mi nie przybyło przez te dwa tygodnie, to jeszcze spadło pół kilo i ginka jest bardzo zadowolona, nie ukrywam, że ja też :-) jednak odstawienie części węglowodanów dało dużo :-)

reklama
Moja wczorajsza wizyta była dość krótka,kwadransik zaledwie,ale nie działo się nic szczególnego, głównym tematem były moje zaparcia.Dostałam kilka domowych sposobów, a jak nie pomogą, to lewatywa:szok:
no to golenia już nie trzeba, bo się sama wywoskowałam:-D i już mogę lecieć na poród:-D
Glukoza 116 po obciażeniu 75mg, więc luzik. Trochę się obawiałam, bo przecież dużo spię, a to też mogło być oznaką cukrzycy, no ale na szczęście nie.
Waga niby w górę 2,5 kg,ale przez te zaparcia to gin powiedziała ,że pewnie nic nie przybyło,tylko to treści w jelitach,ble.
Na usg pójdziemy na miesiąc,planujemy do specjalisty ponoć najlepszego w w-wie.Trochę się obawiam,bo zdarzało mu się wykryć to co innym umknęło.

Do góry