reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Aaniaap gratuluję córeczki :) a z wynikami pędź czym prędzej do lekarza.

Młoda i piękna gratuluję udanej wizyty i wypoczywaj jak najwięcej :)

Bra śliczne zdjątko słodkiej buźki:)

Kamcia co za sesja:):) słodka dzidzia

Koniczynka leż i wypoczywaj.. gratuluję udanej wizyty:)

Poziomka
wydaje mi się czy mniejsza dzidzia podgoniła trochę z wagą większą ??? Co lekarz powiedział na obniżenie brzuszka ?? Ogólnie widzę,że wizyta udana była..GRATULUJĘ :)

reklama
Koniczynko gratuluję, jaka już duża panienka :szok::-)
a moja to mała??:-p
gratulacje z powodu fajnych wizyt i zrowych dzieciaczkow.

Kamcia sliczny nosek ma malutka
Poziomki ale juz spore te Twoje robaczki

Kamcia, a mowilas lekarzowi o tym swedzeniu?
no własnie o to chodzi że zapomniałam i nie powiedziałam... musze do niego zadzwonić , ale w gabinecie przyjmuje w środy piątki i poniedziałki więc musze poczekać do jutra:sorry:

edit:
gag wg tego artykułu u mnie zgadzałyby się obiawy , że nasila się w nocy i od no w sumie 24tc się zaczęłoi ta szyja tylko nie nie swędzą dłonie i stopy , a całe nogi na bezsenność cierpię...
zresztą o tym świadzczy moje siedzenie na bb :-p

ale czy jeśli nie miałąm tego w 1 ciąży to jest mozliwe żeby mieć w 2??

Ostatnia edycja:
JA TEZ MIALAM MNOSTWO NADRABIANIA BO SOSTATNIO SIE STRASZNIE ROZPISALYSCIE ALE WLASNIE SKONCZYLAM UFF ;-)GRATULUJE UDANYCH WIZYT I RADOSNYCH WIESCI. ZDJ WASZYCH DZIDZIOLKOW SA SUPER:-)JA TEZ JUZ PO GLUKOZIE I JAK DLA MNIE TO TO BYLA OCHYDA ,DOBRZE ZE MOGLAM ISC DO DOMU BO ZLE SIE CZULAM ZBIERALO MI SIE NA WYMIOTY A W DOMKU SIE POLOZYLAM I 2GODZ LZEJ MINELY.JA MAM NA CZCZO 62 A PO 2H 64.I GLUKOZE KUPOWALAM W APTECE.POZDRAWIAM

Dziewczyny wszystkim wam gratuluję udanych wizyt i ślicznych zdjęć, maluszki są poprostu prześłiczne:-).Moja wizyta 7 lutego wię jeszce trochę czasu, glukozę też mam do zrobienia 75, pójdę po niedzieli, chyba że sobie sama zrobię bo mam aparat do mierzenia cukru:-)

ja juz po glukozie, i powiem wam ze jak dla mnie, to wcale to nie bylo niedobre :p Wzielam chlusta na raz, troche zemdlilo ale po 5 minutach juz spoko, w ogole czulam sie normalnie, poszlismy na spacerek nad morze wiec czas zlecial bardzo milo, jedyne co to glodna byłam :p
A wyniki beda popoludniu lub jutro rano .. hmm zobaczymy ..

Kamcia - śliczna duża córeczka ale mi to mogłabyś wcisnąć że to chłopak i tez bym uwierzyła bo ja zabij mnie ale kompletnie nie potrafię wypatrzeć tam cipuszki ale to nie tylko na Twoim ogólnie mam jakieś chyba przyćmienie :-D:tak:
dariaa- ale Ci dobrze że tak łagodnie przeszłaś tą glukozę no ja ją źle wspominam z pierwszej ciąży a jutro idę mam nadzieję że będzie Ok
poziomki- zuch dziewczynki oby tak dalej :-)

no i dla całej reszty mamuś z udanych wizyt gratulację :tak:

reklama
Futrzaczek, nie stresuj sie to glukozą, to nawet dobre było, tylko słodkie strasznie(nic dziwnego:D).Wypiłam dzisiaj na raty, duszkiem bym nie dała rady, siedziałam czytałam książke i popijałam jak herbatkę.A maluch fikał w brzuchu.Popiłam mineralką,mały łyczek, jak już było za dużo tej słodkości.

Do góry