reklama
jolek : sok z buraków(wyciskany, plus jabłkowy),activia z otrębami, kawka,moczone śliwki w wodzie- pijemy koniecznie ta wodę ze śliwek i jemy takie rozmoczone(takie niemoczone ponoć działają odwrotnie), na razie testuję te sposoby ,zobaczymy..
ypra- wybieramy sie do dr.Roszkowskiego,ale jeszcze się waham..bo się trochę boję
ypra- wybieramy sie do dr.Roszkowskiego,ale jeszcze się waham..bo się trochę boję
Alex2712
Fanka BB :)
Jaipur ja właśnie w poprzednich ciążach konsultowałam właśnie nasz przypadek z dr Roszkowskim. Jest to bardzo dobry specjalista, ale dla mnie to nie jest człowiek tylko jakiś robot bez uczuć, jest strasznie niemiły i arogancki, jak byłam u niego w 22tc żeby jeszcze potwierdzić, że nasz Jeremiaszek ma taką samą wadę jak Mateuszek to powiedział mi, że dlaczego jeszcze nie usunęłam ciąży myślałam, że go uduszę. Nie wiem chyba lekarz w takiej sytuacji powinien inaczej podejść do pacjentki, a on po prostu nie ma chyba uczuć. Nie wiem może na prywatnej wizycie jest inny (my byliśmy w szpitalu w poradni). W każdym bądź razie mam bardzo złe wspomnienia o tym lekarzu.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka ja po glukozie i dalej trzymam się wersji że to jest Bleee ;-) ale dałam radę wypiłam duszkiem bo ja na raty tego bym nie dała rady. Przez pierwsze pół godz było mi nie dobrze ale potem już Ok .
Dzisiaj też jakoś wyjątkowo brzuszek mi się napina jak nigdy aż wzięłam nospe mam nadzieję że ona na pewno szkodliwa nie jest.
Wyniki odbiorę w środę bo wtedy też mam lekarza więc coś więcej będę wiedzieć.
Bubbles- no to piątka!!!
Lepidoptera - hihi dzięki słonko ;-) nie jestem chociaż sama
Kamcia - :-)
jaipur, melia , jolkaa- cieszę się że u was i maluszków wszystko dobrze
Dzisiaj też jakoś wyjątkowo brzuszek mi się napina jak nigdy aż wzięłam nospe mam nadzieję że ona na pewno szkodliwa nie jest.
Wyniki odbiorę w środę bo wtedy też mam lekarza więc coś więcej będę wiedzieć.
Bubbles- no to piątka!!!
Lepidoptera - hihi dzięki słonko ;-) nie jestem chociaż sama
Kamcia - :-)
jaipur, melia , jolkaa- cieszę się że u was i maluszków wszystko dobrze
reklama