reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Ehhh ja już po wizycie...dostałam skierowanie na krzywa, morfologię i mocz, mam łykać Mg z B6 i jeszcze maść dostałam na infekcję. Moje dziecię nadal się nie ujawniło :-( jest umiejscowione bardzo nisko,poprzecznie,tyłem ehh :-(
Mam nadzieję, ze za tydzień na 3D już wszystkiego się dowiem.

bo to pewnie dziewczynka jest :-) tak samo było u mnie nie chciała sie pokazać mała złośnica hi hi

reklama
Melia gratuluję udanej wizyty:) szkoda,że nie masz zdjęć,ale ważne że pooglądałaś sobie maluszka :)

Jaipur to co za sposoby dał Ci gin na te zaparcia??

melia to super że wszytsko ok i że waga spada:tak:

jaipur fajnie że dała Ci jakieś sposoby na zaparcia:tak: przynajmniej jak pomogą to nie będziesz się z nimi tak męczyła;-)

Strasznie uparte te Nasze dziecie, usg trwało 30 min i nic :szok: ehhh Mój A. też twierdzi,że to dziewczynka,wredna po mamie :-Di nie chce się ujawnic.
Jolek Mg mam brac 3 razy dziennie po 1 tab.

reklama
Futrzaczku - pocieszę Ciebie, ze nie jesteś sama, taka "niedowidząca". Sikorkę (u mnie w domu rodzinym tak się mówiło na wargi sromowe;-)) u Emmy jakoś dojrzałam bez podpowiedzi Kamci, choć trochę to trwało, ale stópki, którą się wszystkie zachwycałyście na którymś z poprzednich zdjęć, nie udało mi się zlokalizować:baffled:
Jak byłam na USG w 23tc i pani dr mówiła, że dziewczynka, i zadowolona kazała spojrzeć między nóżki, to głupio mi było powiedzieć, że nawet nóżek nie widzę:no::zawstydzona/y:

Do góry