reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Dziewczyny super że z maluszkami wszystko ok, przepraszam że nie pogratuluję każdej z imienia ale poprostu nie mam czasu cały czas w biegu.
Ewcia ale za ciebie i Krzysia trzymam mocno kciuki, DACIE RADĘ:-)

reklama
nie wiem jak liczne te bakterie Ci wychodzą,ale u mnie np jak norma byla chyba 130, to mi wychodzilo 160...no i i 2 gin powiedzialo,ze moga sie zdarzac, ze takie coś to nic...no i moja Ginka powiedziała,że ważne w jaki sposób pobiera się tą probkę, co do szczegółów :) to musi być to środkowy strumień,żeby wyplukwac te co znajduja sie, najl na wejsciu, najlepiej,zeby rozchylić wargi :) no i przed pobraniem dokładnie się podmyć...

tez mam problem z bakteriami w moczu ale mi gin zapisala tabletki dopochwowe i one mi pomagaja...
ale widomo kazdy gin mowi co innego...

A ja już po wizycie:-D wszystko jest dobrze:tak: dzidzia waży 442g;-) I jak się dowiedziałam doktor powiedział, że mamy motylka czyli na 95% będzie Roksanka;-) Tak jak przeczuwałam:tak:

reklama
Do góry