reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

ewcia, ania - bardzo się cieszę, że u Was wszystko jest dobrze i na pewno będzie tak cały czas.
bra, żelka - śliczny zdjecia maluszków:)
Jolek27, Poziomki - gratuluje udanych wizyt. widzę, że bliźniaczki rosną jak na drożdżach:)
Hope - oszczędzaj sie i dużo wypoczywaj kochana, a na pewno będzie wszystko ok, trzymam kciuki:)
Zanka - trzymaj się i się nie martw infekcję na pewno wyleczysz, a jeśli chodzi o te wyrodne matki to zgadzam się w 100%.

A ja mam wizytę u swojego ginka 20 stycznia już nie mogę się doczekać.

reklama
Witam,
Gratuluje tych udanych wizyt;))
I 3mam &&& za te, które mają troszkę problemowo...
Ja dziś właśnie idę na wizytę połówkową i mam nadzieje, że wszystko jest dobrze;-) Bo byłam miesiąc temu u gina.. I też chciałabym się już dowiedzieć co tam we mnie mieszka:tak:

Żelka cudne zdjęcia a maluszek duuuży! aż mi się buźka sama śmieje jak to oglądam

jolek27 to dobrze że dobrze :tak: byle do 20 :tak: ja też wtedy mam wizytę i usg połówkowe

ciekawa jestem jak to tym razem będzie czy będę miała usg 4d? mój ginek miał 2 gabinety i w jednym normalny sprzęt a w drugim 4d i połówkowe robił właśnie na 4d ale teraz zmineił zupełnie gabinet i nie wiem jaki ma sprzęt? chciałabym też 4d ale jak nie ma to raczej specjalnie do innego się nie wybiorę a i mój ginek to cały filmik z takiej wizyty mi nagraywał :tak:

jeśli chodzi o płyn , polecam ten lactacyd femina +, on jest wlasnie przeznaczony na podraznienia,uplawy, zalecany w ciąży, ma jeszcze niże ph,bo 3,5 - więc jak coś może pomoże,a pewnie nie zaszkodzi.

hehe, ja używam lactacydu już dwa lata i co ??
Jest ciąża i jest infekcja...
słyszałam że najlepszy jest płyn z korą dębu, polskiej firmy venus !!
jest tani około 5 zł i skuteczny !!

Ostatnia edycja:
Jolek ja tez będę miała usg bo mój gin sam chce mi zrobić usg połówkowe, a te ostatnie usg w Łodzi to takie dodatkowe bo po naszych przeżyciach to wole też pojechać do specjalisty, który miał juz takie przypadki jak my. Z resztą co dwie opinie to nie jedna.

hehe, ja używam lactacydu już dwa lata i co ??
Jest ciąża i jest infekcja...
słyszałam że najlepszy jest płyn z korą dębu, polskiej firmy venus !!
jest tani około 5 zł i skuteczny !!

ja kiedys się skusiłam na ten venus z kory dębu i myślałam, że oszaleje:szok: swędzenie pieczenie i stan zapalny właśnie po użyciu tego ustrojstwa :-( pozostaje chyba tylko testować. Mi dobrze właśnie po latacydzie ewentualnie lacta cośtam z sorayi. Każdej pomaga coś innego :p

Alex co racja to racja :) :) Ja postanowiłam,że na 4D wybiorę się do innego lekarza, bo to zawsze dwie opinie a nie jedna :):)

reklama
persefona najlepszy i najskuteczniejszy lek na grzybice to Pimafucort.
Ja go zawsze zaczynam używać jak sobie nie radzę innymi sposobami działa szybko i skutecznie, tutaj znajdziesz informacje na temat tej maści
PIMAFUCORT - Encyklopedia Lekw - Przychodnia Internetowa - PRZYCHODNIA.PL polecam zapytać lekarki o tą maść, ona niestety jest na receptę, to jest maść z antybiotykiem niby podają że nie wolno w ciąży, ale prawda jest taka że na wszystkim prawie piszą nie podawać w ciąży, mi też ostatnio lekarz na położnictwie przypisał antybiotyk i jak przeczytałam ulotkę to pisało że nie stosować w ciąży jak się później go o to spytałam to powiedział że tak to prawda ale w 1 trymestrze, a potem już nie ma przeciwskazań.

Do góry