reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Kurde ale tu dziś mieszane wieści a sądziłam,że majówki do końca tylko pozytywne wiadomości będą miały...
Hope , Zanka, Persefona ... dziewczyny trzymam za was kciuki..BĘDZIE DOBRZE!!!!

86ania86 gratuluję dobrych wieści i mam nadzieję,że już jesteś spokojniejsza

Poziomki super wiadomości...jakie dorodne te twoje córy :)

Ewcia strasznie się cieszę,że szpital Cię ominął i że jest w miarę dobrze:)trzymam mocno za Was zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&& :)

Bra
słodkie foto :)

Żelka super wieści i śliczne foteczki :)

Ja dziś też po wizycie takiej namacalnej:) według pani doktor jest wszystko ok. USG mam 20 stycznia więc nie mogę się doczekać. Dostałam skierowanie na powtórną morfologię,żeby zobaczyć co z tą moją anemią no i mam glukozę do picia :/
A z jeszcze lepszych wieści to też pójdę na USG 4D...miałam nie robić bo trochę drogo,ale moja ciocia się dziś uparła i powiedziała że wysyła mi kasę i mam to traktować jako spóźniony prezent gwiazdkowy:) aż mi się płakać chce-jest taka kochana:)

jolek glukozą się nie przejmuj, nie taki diabeł straszny :-D ja robiłam na czczo i dostałam takiej głupawki, że babcie w kolejce patrzyły sie na mnie jak na nienormalną :blink: i godzinka jakoś zleciała w śmiechowej atmosferze.
Z tą anemią, mam nadzieje że będzie lepiej, dzidzia musi ostro ciągnąć z Ciebie :)
Co do usg 4d ja polecam, chociaż mały był ustawiony plecami i Pan doktor niepocieszony, że tak mało nagrał filmów i nie widać tak jak on chce, to dla mnie było to ogromne przeżycie! Jeszcze mały dostał czkawki :-p ziewał i wogóle w tym 4d to widac co jest co, a nie się musisz domyślać czy to głowa czy pupa :blink: Super prezent masz od Cioci, ja trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

persefona no właśnie a czy twój partner przeszedł leczenie, grzybica u większości mężczyzn przebiega zupełnie bezobjawowo, natomiast momentalnie zarażają nią swoje partnerki. Ja jak miałam grzybice to lekarz odrazu przypisał mi antybiotyk dla mojego partnera, przeszliśmy kuracje i był na bardzo długo spokój.
żelka jaki dorodny ten twój maluszek
Poziomki bardzo się cieszę że wszystko w porządku

Wogóle wszystkim gratuluję udanych wizyt

Ostatnia edycja:
Dziewczyny gratuluję wizyt i udanych fotek :) Ja idę na wizytę za tydzień a 29tego na połówkowe i 3D - już nie mogę się doczekać :)

ciesze sie , ze u wiekszosci wszystko w porzadeczku, ale u innych... czasem tak jest, ze im blizej tym trudniej i co rusz jakies problemy, ale to juz nie daleko, trzeba miec nadzieje, ze wszystko sie ulozy, teraz mamy taka technike, ze najtrudniejsze przypadki wylecza, mam znajoma ktora urodzila w 6 miesiacu coreczke wazyla niecaly kilogram i uratowali ja, tak,ze nic straconego trzymam kciukasy &&&&&&&&

Gratuluje udanych wizyt kochane i sliczne te wasze dzieciaczki :-) Ja dzis idę na wizytę na 17 ale wcześniej jadę na zakupy i już sie doczekać nie moge :-)

ja idę dopiero na usg 3/4 D pod koniec lutego. Mój lekarz stwierdził że wcześniej nie ma sensu robić, że niby słabo widać ale na waszych zdjęciach przecież już widać, więc nie wiem o co kaman, no ale cóż... poczekamy sobie :-)

reklama
Do góry