karolq8
Fanka BB :)
Gratuluje udanych wizyt zdjecia cudne
3mam kciuki za te potrzebujace&&&&& musi byc dobrze!
3mam kciuki za te potrzebujace&&&&& musi byc dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymajcie się dziewczynki.
Moja ciąża też niestety nie należy do tych bezproblemowych, bo od początku zmagam się z grzybicą i mam jej dość! Czuję się bezradna, moja gin chyba też, bo przepisuje tylko globulki pimafucin i doustnie lacibios femina (nic innego podobno nie może dać) i tak się grzybek wyleczy i za jakieś 2-3 dni wraca cholerstwo! Mam już dość. Zrezygnowaliśmy nawet z mężem ze współżycia, co chwila zmieniam wkłądki higieniczne, nie używam żadnych płynów do higieny intymnej, każdy ma osobny ręcznik i...nadal skądś się cholerstwo bierze. Przepraszam,że tak się tu wyżaliłam,ale mam wrażenie że tylko mnie to spotyka i zamiast cieszyć się z kolejnej wizyty u gina,ciągle wychodzę z dołem,że znowu grzyb.... :-(Teraz mam wizytę w piątek....
Poziomki z 3 na 2 więc już sporo i do tego jest miękka. Poleżymy, zobaczymy, jak nie pomoże, będziemy działać inaczej. Obym tylko nie musiała w szpitalu leżeć... Nie teraz...
Zanka gratulacje :-) Nie łam się, poradzicie sobie z infekcją
ciesze sie , ze u wiekszosci wszystko w porzadeczku, ale u innych... czasem tak jest, ze im blizej tym trudniej i co rusz jakies problemy, ale to juz nie daleko, trzeba miec nadzieje, ze wszystko sie ulozy, teraz mamy taka technike, ze najtrudniejsze przypadki wylecza, mam znajoma ktora urodzila w 6 miesiacu coreczke wazyla niecaly kilogram i uratowali ja, tak,ze nic straconego trzymam kciukasy &&&&&&&&