reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

ania86 no widzisz wszystko jest cacy oby tak dalej, a ty nie zamartwiaj się na zapas!

bra śliczne uwielbiam takie zdjecia i czekam na te z 4d

Hope :sorry2: no to odpoczywaj jeszcze intensywniej a wszystko będzie dobrze zobaczysz!

poziomki
duże już te twoje dziewczynki super! ale ta garść leków to jest niezła! w poprzedniej ciąży też tyle tego wszystkiego łykałam, ale teraz obywa się bez i oby tak pozostało

zanka głowa do góry ważne że dzidzia w porządku a infekcję szybko pokonasz!

persefona
tak jak sama piszesz trzymaj się dziewczyno!

reklama
Ja dziś po 4d jestem, Didź sie pupskiem wypiął, ale po 30 min udało się go przekręcić trochę :D Wszystko jest ok, fizjologicznie rozwija się super, jakieś resztki infekcji mam, ale po 40 min USG zapomniałam sie upomnieć o recepte :(((((((((((

To pare fotek mojego 690 gramowego :shocked2: klocuszka pulpeciuszka :-D

żelka - czyli u Was się sprawdziło: wielkościowo po Was :-)fajniutki nosek, w sam raz do całowania, hihi !!

Nasz maluch na fotach ma strasznie duże jajuszka...
aż strach pomyśleć po kim:-D

żelka - czyli u Was się sprawdziło: wielkościowo po Was :-)fajniutki nosek, w sam raz do całowania, hihi !!

Nasz maluch na fotach ma strasznie duże jajuszka...
aż strach pomyśleć po kim:-D

U mnie, Tatuś jest strasznie dumny z giga pindolka ... ciekawe dlaczego :-D ale naprawdę ptaszorek to pierwszy narząd który rzuca się w oczy przy USG :eek: (bezwstydnik)

Naewno nie!!! Tylko uważaj, żeby nie było porodu pindolkowo - jajkowego !! jak takie to okazałe wszystko hihihihi :-D

nie strasz mnie, proszę Cię :-)

Ale prawda jest taka że dla mnie taka opcja była najfajniejsza bo już z głowy i za jednym zamachem - dobrze zrozumiałam? Chodzi o bliźniaki? :-)

reklama
nie strasz mnie, proszę Cię :-)

Ale prawda jest taka że dla mnie taka opcja była najfajniejsza bo już z głowy i za jednym zamachem - dobrze zrozumiałam? Chodzi o bliźniaki? :-)
Nie do końca :-D ale jeśli życzy sobie wać panna bliźniaków to proszę bardzo, życzymy bliźniaczków :-)

Do góry