reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Hej dziewczynki!
Ja też po wizycie: maluszek jest zdrowy i siedział sobie na głowie jak jakiś jogin:tak:

Reszta nieciekawa: mam bakterie w moczu i nieciekawe upławy. Lekarz przepisał mi saszetki Munoral i globulki Pimafucin.
Mam doła ale pocieszyłam się zakupami maluszkowymi w Kappahl, zdjęcia wkleję jutro.
No cóż... nie każda ciąża jest bezproblemowa, ech...:-:)-:)-(

reklama
Poziomki z 3 na 2 więc już sporo i do tego jest miękka. Poleżymy, zobaczymy, jak nie pomoże, będziemy działać inaczej. Obym tylko nie musiała w szpitalu leżeć... Nie teraz...

Zanka gratulacje :-) Nie łam się, poradzicie sobie z infekcją:tak:

Ostatnia edycja:
Hope no to współczuję stresu. Ale przecież się nie dasz! Opiernicz tę swoją szyjkę, kto tu rządzi?! Ma się trzymać i koniec ;) Będzie dobrze.

Zanka - ja ostatnio dochodzę do wniosku, że rzadko, która ciąża jest bezproblemowa :(

Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia ale i tak mam doła...

wiecie jak to jest... takie laski co mają wszystko w dupie, chleją w ciąży wódę, nie mają żadnych problemów z ciążą!!!
Rodzą bezproblemowo, nie łykają żadnych witamin, nie dbają w ogóle o siebie, czasami nawet nie wiedzą że są w ciąży ( !!!) a my takie chuchające na siebie i nasze maleństwa zawsze musimy z czymś się zmagać, to niesprawiedliwe kurna chata !!!!:wściekła/y:

zanka cieszę się że wzytsko ok z maluszkiem , a Tobie życzę żeby wszystko jak najszybciej przeszło..

no właśńie i tak jest... że te co chleja imprezują rodzą dzieci bez problemu, a te co latami staraja się o ciążę , a późńiej dbają maja problemy..
niestety:-(

no ale tak już jest... i nic nie poradzimy na to

Dziewczyny,
Ja też życzę Wam i waszym maluszkom wszystkiego naj, naj...
Wiem że niektóre z Was też mają zmartwienia, dlatego trzymam mocno kciuki...
Dzisiaj u mnie "półrocznica" pobytu na tymże forum :-D
muszę przyznać że jest to pierwsze forum na którym aż tyle aktywnie wytrwałam, hihi !!
oby tak dalej :-)

Trzymajcie się dziewczynki.
Moja ciąża też niestety nie należy do tych bezproblemowych, bo od początku zmagam się z grzybicą i mam jej dość! Czuję się bezradna, moja gin chyba też, bo przepisuje tylko globulki pimafucin i doustnie lacibios femina (nic innego podobno nie może dać) i tak się grzybek wyleczy i za jakieś 2-3 dni wraca cholerstwo! Mam już dość. Zrezygnowaliśmy nawet z mężem ze współżycia, co chwila zmieniam wkłądki higieniczne, nie używam żadnych płynów do higieny intymnej, każdy ma osobny ręcznik i...nadal skądś się cholerstwo bierze. Przepraszam,że tak się tu wyżaliłam,ale mam wrażenie że tylko mnie to spotyka i zamiast cieszyć się z kolejnej wizyty u gina,ciągle wychodzę z dołem,że znowu grzyb.... :-(Teraz mam wizytę w piątek....

persefona dasz radę!
Ja mam bakterie w moczu z którymi też muszę walczyć i do tego nieciekawe upławy.
Zapytałam lekarza skąd to się bierze? Odpowiedź była jedna: przy ciąży tego typu schorzenia są powszechne i koniec kropka!!!

Ja dopiero zaczynam leczenie ale wierzę że...
Wytrwamy!!!

reklama
persefona jak chcesz to możesz mi na prv dac adres a ja Ci wyslę stąd dobry krem na grzybka własnie ... i ponoć bardzo dobry i szybko działa... specjalnie dla kobiet w ciązy:tak:
nie jest drogi więc mogę kupić

Do góry