reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

No widzisz! Wszystko będzie dobrze. Pewnie niejednej z nas dziecko sobie zawinie jeszcze nie raz pępowinę koło szyi a my nawet wiedzieć nie będziemy bo potem sobie odwinie i już. Niektóre dzieci lubią się bawić tym "fajnym sznurkiem" albo obgryzać ... Poza tym pępowina jest na tyle sztywna i giętka, że pod koniec ciąży może faktycznie zagrażać ale teraz to raczej wątpię. Ale strach jest...
Grunt, że teraz już jest wszystko ok i możesz spać spokojnie.

Ewa tak się cieszę, że nie jest beznadziejnie. Nie jest dobrze, to fakt ale skoro Was nie położyli do szpitala to znaczy, że narazie jest na tyle dobrze na ile może być w danej sytuacji. Oby jeszcze troszkę. Każdy tydzień na wagę złota. A do 30 już niedaleko. A skoro maluszek taki dorodny to też tylko się cieszyć. Trzymamy &&&&&&&&&&&&& dalej.

reklama
kochane u nas jutro 4d, a póki co wklejam zdjęcie buźki naszego szczęścia :))))) słodziak.jpg

Jak dobrze, że same dobre wiadomości:happy:
Ja jutro mam wizyte u nowego gina także trzymajcie kciuki żeby było ok:happy: Ale jak rozmawiałam z nim przez telefon to już po tym moge wywnioskować, że ma inne podejście niż tamta ginka...
U niego też bedziemy robić 4d takie bardzoo dokładne. Tylko nie wiem jeszcze kiedy dokładnie.

Ewcia cieszę się bardzo! Siła wielu jest nie do pokonania! Jeszcze trochę i będzie tulić w ramoniach swojego małego mężczyznę :-):tak:

Bra fajnie widać buźkę, tak wyraźnie :-)

Ania no widzisz, strach ma wielkie oczy :tak:

A ja na dzisiejszej wizycie kontrolnej miałam niemiłą niespodziankę. Okazało się, że to pobolewanie krzyża i podbrzusza nie było bez powodu. Szyjka miękka i skrócona o 1/3 długości w zaledwie 2 tygodnie od ostatniej wizyty :confused: Na razie podwójna dawka nospy i magnezu, zakaz goni zakaz i oszczędny tryb życia. A myślałam, że już się oszczędzam i bardziej nie można. Póki co bez paniki, nerwy pewnie mnie dopadną za 2 tygodnie na kolejnej kontroli :unsure:

Dziękuję każdej z osobna :**

Hope- zobaczysz, że będzie dobrze :)

u nas może nie jest ciekawie, ale tak jak pisałyście, każdy tydzień jest na wagę złota :))

Ewcia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za każdy dzień.

Hope a ile mm ma szyjka?? Oszczędzaj się i będzie dobrze

Co do mojej wizyty:
Szyjka z 34mm na 31 mm więc jest dobrze.Dziewczynki 600g (24tc) i 552g (23 i 1tc)
Widziałam cipuszki:)) Są duże i zdrowe,wierciuchy:)))
Niestety nie było mojego gina i musiałam iśc do jakiegoś idioty który wypisał mi źle recepte na luteine i zamiast zapłacić 3,60zł chcą w aptece 30zł.
Wyjechał mi h*j z matką polką!! A ***** mu do tego -gówniarz!!
Mam brać luteina 2x2,nospe 3x1,2,magnez 3x1,żelazo 2x2 i na żylaki jeszcze coś:/ i oczywiście witaminki więc garść leków:dry:
Nastepna wizyta i usg 26 stycznia

I schudłam 1 kg więc jestem na zero

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry