reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Aniu nasi rodzice to podczas calej ciazy mieli tlyko jedno usg albo i wcale, ja tez slyszlam nie raz ze kiedys usg nie robili do konca ciuazy sie nie wiedzialo co sie urodzi i zrdowe dzieci byly i wez tu gadaj z prechistoria. Gdyby usg bylo szkodliwe to lekarze nie robiliby go nawet co miesiac. ty sie ich nie sluchaj oni mieli swoja ciaze my mamy swoja technika poszla o 20 lat do przodu, wie cnie ma co sie martwic. I ja tam tych babciow, mamow i ciociow to nie slucham, bo one kiedys tak, bo u nich kiedys siak :tak:

reklama
Przecież niektóre kobiety w szpitalu mają nawet codziennie usg. Na pewno nie jest to szkodliwe. A mnie też teście na początku wyśmiali, że już za miesiąc kolejna wizyta, że nie dajemy żyć dzieciaczkowi. Ale dla bezpieczeństwa tak się właśnie chodzi na kontrole i już.

mandrzejczuk swieta prawda:) ja juz sobie nawet to tlumaczylam tak, ze wlasnie kiedys usg wogole nie robili i nawet nie wiedzieli czy pepowina jest okrecona wokol szyi czy nie:) macie racje, nie bede sie az tak stresowac:) w koncu nie jest zawinieta:)

Ewcia 3maj sie kochana;-) Wytrzymasz jeszcze troche. trzymamy wszyscy kciuki. Musi byc dobrze:-)

Ania Ty sie nie martw dziecko skacze to i pepowina sie owinela w zlym momencie usg robilas teraz juz pewnie jest ok;) glowa do gory i bez stresowania mi tu;)

A pozostalym dziewczynom gratuluje udanych wizyt;)

co ja bym bez was zrobila moje kobietki. kazda ma jakas rade, naprawde jestem wam wdzieczna. buziaki dla was wszystkich!!!!:-D

aniu- synkowi na pewno jest u Ciebie dobrze więc fika sobie a pępowinka razem z Nim musisz być dzielna i szczęśliwa bo przecież niuniek czuję Twoje emocję a już jutro wizyta więc na pewno lekarz też Cię uspokoi więc głowa do góry będzie dobrze :-)
Ewcia- kochana bardzo ale to bardzo mocno trzymam za Was kciuki i wierzę że wszystko się dobrze skończy bo przecież wiara czyni cuda. Na pewno Twoje maleństwo wytrzyma jeszcze a w szpitalu lekarze zrobią wszystko dla Waszego dobra Buziam mocno!
Bra- fajniutko że u Was wszystko okej :tak:

aaniap ale żeby tak nagle uczulenie:confused:
dziwne... no ale współczuję i żeby szybko przeszło..
a powiedz używasz wkładek??
bo ja kiedyś kiupiłam jakiejś firmy to myślałam ze sobie wydrapię,.. a okazało się że to uczulenie, bo jak przestałam używać to przeszło:tak: może od tego???

reklama
Ewcia każdy dzień jest ważny,maluszek ma coraz większe szanse. Teraz skup się tylko na Was.Poproś może czasami kogoś żeby do nas naskrobał. Cały czas jesteśmy z Wami:***********

Paula.Milla,Bra,AAniap GRATULUJĘ UDANYCH WIZYT
:tak:

Aaniap
uzywaj wkładek bezzapachowych

86ania ja mam usg co 2 tygodnie a później nawet co tydzień,z Gosią w szpitalu co 2 dzień.To nie rtg!! Skoro lekarze nie widzą w tym nic złego...
Co do pępowiny to maluch już mógł się odplątać teraz ma dużo miejsca i fika ile wlezie:tak:

Do góry