reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
dombar - gratulacje

Byliśmy na zwykłej wizycie, gin posłuchał serduszko, wszystko ok :-)
Zlecił mi masę badań, w tym glukozę - cytryny zabronił. Będzie trzeba dać radę ;-)
W moczu mam leukocyty i bakterie, wogóle nie zareagował. Dopiero na moje pytania zlecił posiew. Zdziwiło mnie jego podejście do sprawy.

Dombar wspaniałe wieści

Ypra dobrze że wszystko dobrze,może wyniki nie byłe tan na prawde zle??

Ja startuję jutro o 7.00 bo muszę oddać siusiu i krew potem na 8,30 usg i na 13,00 wizyta:)

zanka bakterie w moczu są wynikiem infekcji, a nie braku higieny, i do tego nasze nerki i pęcherz są teraz podwójnie zużywane. Czasami taka infekcja jak u mnie bierze się z tego że dziecko bardziej kopie po nerkach, moja mała upodobała sobie lewą nerke i z całych sił w nią nawala.

Gratuluje udanych wizyt

Gratuluję udanych wizyt :-) dobrze się czyta pozytywne wieści, szkoda, ze nie u wszystkich jest tak różowo, ale jestem dobrej myśli :tak:

Paula milla bra aaniaa dombar - przepraszam, ze tak zbiorowo :) bardzo sie ciesze, ze wszystko dobrze u Was :)

ewcia
Kochanie, wysylam do Gory prosbe za Was, aby wszystko bylo OK, dacie rade! bedzie dobrze :*

86ania86
Kochana, juz Cie tu dziewczyny uspokoily, to fajnie, i ja jestem z tych co moga potwierdzic, ze czeste usg nie jest zle, tym bardziej, jesli zachodzi taka potrzeba!

mandrzejczuk
hehehe, tylko nie prehistoria :p ja wlasnie w ciazy z Adrianem nie mialam ani jednego USG, bo takie byly realia 19 lat temu! (przeciez to tylko 19 lat, nie czepiajmy sie szczegolikow :D) nie mialam robionych rowniez wieeelu badan, ktore dzis sie wykonuje, jedno co mi kontrolowano to poziom przeciwcial, bo u nas byl (i jest) konflikt serologiczny (ja mam krew ujemna, a moje chlopy dodatnia, i synkowie po tych chlopach tez maja dodatnia).
Za to z Aleksiem 2 lata temu mialam juz wszystko czego ciezarna kobieta moze zapragnac - w sensie medycznym :p fakt, postep jest galopujacy i swiadomosc ludzka rowniez, bo o ile te 19 lat temu moglam odplatnie zrobic USG, to kazdy mnie tylko straszyl, ze krzywde zrobie dziecku, pffff....
p.s. zartowalam z ta prehistoria :p wcale sie nie gniewam, nie Twoja wina, ze taka stara doopa jestem :D

reklama
Do góry