reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Ewcia - miej nadzieję i bądź dzielna dla Krzysia &&&&&&&&&&
Ania - rozumiem Ciebie, bo też bym sie denerwowała, ale wyluzuj, jak pisała Mandrzejczuk - mały się kręci, to miejmy nadzieję, że pępowina sie odwinie

reklama
Ania nic złego się z maleństwem napewno nie dzieje..ma tak mało miejsca że nie sposób żeby się całą ciążę nie owijało..
ważne żeby przy końcówce nie było owinięte,...
a jak co o i tak jet wyjście bo będzie CC i dzidzi nic nie będzie:tak:
buźka będzie dobrze:-)

Bra cieszę sie ze mała jest nadal małą:-D no i że wszystko dobrze:tak:

dzieki dziewzcyny, na was zawsze moge liczyc. Kamcia no tak, on nie ma w brzuszku tyle miejsca co ja tutaj, biedactwo, ale chyba nie jest mu tak zle bo skacze:) mam nadzieje,ze ze szzescia:-)

ania86 nie przejmuj się na zapas! dzidzia zdrowa i to najważniejsze a pępowiną to może się jeszcze 10 razy obkręcić i odkręcić a i tak wszystko będzie dobrze!

bra super wieści! oby tak dalej!

ewcia ja wierzę, że wszystko będzie dobrze, musi być. W końcu majowe Maluszki są dzielne ze ho ho. Nie dadzą się tak łatwo. Głowa do góry. :tak: Krzyś to dzielny chłopczyk i posiedzi u Mamusi w brzuszku jeszcze trochę. :-)

Ewcia trzymamy za ciebie kciuki i oczywiscie za waszego Krzysia. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze i skonczy sie szczesliwie. Dobrze, ze bedziesz pod kontrola, bo choc szpital to nie najprzyjemniejsze miejsce to jednak najlepsze w takiej sytuacji.

Ania nie martw sie dzidzius jak sie zakrecil to sie odkrecil, bo poki co ma duzo miejsca i moze jeszcze fikac, wiec na pewno bedzie ok.

reklama
86Ania86 maluch fika cały czas więc pępowina razem z nim, nic się nie martw, głowa do góry
Ewcia Krzysiu z pewnością posiedzi sobie jeszcze długo w brzuszku, jesteś pod opieką specjalistów dacie radę, jesteśmy z Wami całym serduchem
Bra dobre wieści o córci, cieszę się
Ja popołudniu na usg połówkowe ;-)już nie mogę wytrzymać

Do góry