reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Ewcia nie martw się, zobaczysz dotrwasz na pewno do bezpiecznego tygodnia, ja w każdym razie trzymam mocno kciuki, musi być dobrze i tyle!!

Paula, Milla, Bra, AAniap
ciesze się, że u maluszków wszystko dobrze, gratuluję udanych wizyt:)

86ania Ty też się nie martw tak jak piszą dziewczyny maluszek strasznie teraz fika i ma duzo miejsca i na pewno spadnie mu ta pępowina. Z reszta jak byliśmy teraz na usg to lekarz też sprawdzał, czy nasz Synek nie jest owinięty pępowiną i nie był, powiedział również że nawet jak by miał ją owinięta raz wokół szyi to i tak nic mu się nie stanie.

reklama
Alex, poziomki jestescie kochane:) dzieki za te mile slowa:) pocieszylyscie mnie i juz jest mi lepiej. dziekuje,ze moge na Was liczyc:-)

z dnia na dzien utwierdzam sie w przekonaniu,ze dobrze zrobilam zapisujac sie na to forum:)

jutro jak mowilam,ide do mojego lekarza:) musi byc dobrze:)

jolek27Gratuluję udanej wizyty. Coś ta dzidzia strasznie uparta :-D A dlaczego Ty masz tak często wizyty???

Strasznie uparta dzidzia :-D, a co do wizyt to tak lekarz ustala przeważnie co 2 tyg,czasem co 3, ale ja się cieszę bo mogę często oglądać moje maleństwo :-)

I ja się melduję po połówkowym :-) mój maleńki chłopczyk jest zdrowiutki, o tydzień starszy niż OM i waży już 450 gram. Nic tylko skakac z radości :tak:

reklama
Do góry