reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Witam wieczorem...

U nas nie wesoło...:-:)-(

Mam ciągnięcia w podbrzuszu... doktorek kazał jechać sprawdzić do szpitala...
Byłam w szpitalu, lekarz- dyżurujący nawet nie zszedł i kazał mnie przyjąć na oddział...
Stwierdziłam, że poczekam aż zejdzie, ale w między czasie doszłam do wniosku, że może jeszcze mój doktorek jest w gabinecie i pojechaliśmy z K. do Niego- na szczęście był i nie musiałam wracać do tego szpitala...

Mięśnia prawie wcale już nie mam... i te bóle z tego, że to on się rozchodzi...
przepisał mi leki i powiedział, że powinno wytrzymać do środy (w środę wizyta w klinice) i raczej zostaniemy już tam do końca...

poród, to będzie wyłącznie interwencją, aby Krzysia ratować, a w którym tyg. nie wiadomo... w zależności jak sytuacja będzie wyglądać...

ale sądząc po minie lekarza na pewno nie damy rady do kwietnia...

tak bardzo się boję...:-:)-(

wzięłam właśnie leki, idę się kąpać i do łózia... raczej zaglądać nie będę...
bo do środy będę tylko leżeć i do toalety chodzić...

żeby jeszcze wytrzymać choć z 7 tygodni...

Witam
My też dziś byliśmy u gin, niestety nadal nasze dziecię nie chce się ujawnić :-(, ale najważniejsze że jest wszystko ok :-) Wg usg starszy o tydzień :-), a podczas badania wiercił się jak szalony :-D , następna wizyta 26.

ewcia3004 trzymam mooooocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&.

Ostatnia edycja:
Ewcia Kochana trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&... Tym razem na pewno wszystko będzie dobrze !!!!! MUSI BYĆ!!!!!

ewcia, trzymam bardzo mocno kciukaski &&&&&&&
oby wszystko dobrze ise skończyło a wy żebyście jak najdłużej wytrwali w 2paku...
buźka dla Was.... i czekamy na wieści

Ewunia to niefajnie że się tak pogorszyło. Ale wierzę, że będzie jeszcze dobrze. Położą Was, będą monitorować. Jakoś jeszcze kilka tygodni wytrwacie a czas szybko leci! Jeszcze troszkę! Zobaczysz, dacie radę! trzymam kciukasy za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tylko my tu ciotki w nerwach zostaniemy bo bez wieści :(

reklama
Paula04, Alex, Dombar, Bubbles gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści.

Ewcia jesteśmy z tobą myślami, w szpitalu zajmą się wami, zostało już niewiele tygodni, dacie radę, wytrzymacie, nie trać wiary!

Ja mam jutro kontrolę, ale bez USG. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku... Cały czas liczę ile mamy tygodni do bezpiecznego okresu kiedy już można odetchnąć i spokojnie czekać... Jeszcze troszkę. Bliżej niż dalej.

Do góry