reklama
adeczka
Fanka BB :)
Gratuluje wszystkim udanych wizyt i tego, ze poznalyscie plec. Fajnie sie czyta wasze opowiesci z wizyt, choc nie wszystkie sa takie, jak bysmy sobie zyczyly.
koniczynka_00
Nie wiem jak Wy ale ja im dalej w las tym gorzej. Początki ciąży czułam się super, mogłam góry przenosić. A teraz coraz częściej jestem słaba, zmęczona, bez humoru... nie wiem czy to zima czy hormony, bo na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że ciąża przebiega prawidłowo
mandrzejczuk
koniczynka hormony plus zimowa deprecha, ja zawsze lapie jesienna depreche pierwsze chlodne dni, mrozny wiatr, wiec zawsze w okresie pazdziernik-listopad mam bole glowy, ale teraz zajelismy sie przeprowadzka i jakas mnie to ominelo. a teraz coz, mamy coraz wieksze brzucholki, pojawiaja sie nowe dolegliwosci i jakos sie to wszystko kumuluje z naszymi hormonkami. Jedynie zawsze wizyta u ginka nastraja mnie jaos tak pozytywnie, ostatnio tez bolala mnie glowa 2 dni ale jak tlyko weszlam do gabinetu momentalnie przestala mnie bolec ;-)
wisienka87
Hurra hurra wlasnie dzwonilam do mojej gin i jutro o 17.30 mam wizyte, tym razem prywatnie, bo jeszcze nie podpisala umowy z NFZ i narazie nie przyjmuje w przychodni. Juz nie moge sie doczekac az zobacze moja kruszynke, no i moze wreszcie sie dowiem czy to Nadia czy Pawelek )
Udanej wizyty w takim razie Wisienka aby maluszek się ładnie zaprezentował
A powiedzcie mi, bo czytałam że podwyższone tętno w ciąży to normalka,ale czy na pewno ? czy któraś się z tym spotkała, ciśnienie mam średnio ok 120/75, ale tętno zawsze ok 100, w sensie ok 108,106...
A powiedzcie mi, bo czytałam że podwyższone tętno w ciąży to normalka,ale czy na pewno ? czy któraś się z tym spotkała, ciśnienie mam średnio ok 120/75, ale tętno zawsze ok 100, w sensie ok 108,106...
No to uff... bo ja oczywiście już miałam milion teorii,że może pojawiła się cukrzyca,a może coś jednak z tą tarczycą ( aczkolwiek te dwie rzeczy jeszcze do końca niewykluczone...)ale na zapas się martwić nie będę...emikaa tak to prawda z tym tętnem więc się nie stresuj
reklama
Bubbles
wisienko trzymam kciuki za wspaniale spotkanie na ekranie z Malenstwem