reklama
ANIA2009
Fanka BB :)
jolkaa1989
Gratuluję córeczki Fajne zdjątko
Gratuluję córeczki Fajne zdjątko
adeczka
Jolka gratuluje coreczki, sliczne zdjecie.
adeczka
Dziewczyny nie bojcie sie krzywej cukrowej. Wszystko do przezycia. Ja niczego nie slodze wiec wypicie tego ulepku troche mnie kosztowalo, ale dalam rade. Ciekawe czy w Anglii robia to badanie wiecie cos na ten temat? Ja w pierwszej ciazy mialam cholestaze, przy tej chorobie istnieje ryzyko smierci plodu. Na szczescie juz za kilka tyg bede miec pierwsze badanie na cholestaze a zaraz potem wizyte u lekarza, wiec ciesze sie, ze nie olali tu tego.
Jolka gratuluję Córeczki! Świetne zdjęcie:-)
Też chcę wiedzieć, no niechże się ujawni w poniedziałek a krzywą cukrową robiłam przed świętami, wyników nie odbierałam jeszcze, ostatnio jak odebrałam wyniki moczu to wmawiałam sobie wszystkie patologie ciążowe, panikara ze mnie, więc odbiorę przed wizyta u gin.
Też chcę wiedzieć, no niechże się ujawni w poniedziałek a krzywą cukrową robiłam przed świętami, wyników nie odbierałam jeszcze, ostatnio jak odebrałam wyniki moczu to wmawiałam sobie wszystkie patologie ciążowe, panikara ze mnie, więc odbiorę przed wizyta u gin.
mandrzejczuk
Dziewczyny cieniasy z Was jak cholera, do porodu sie szykuja, a niesmacznego plynu boja sie wypic no dajcie spokoj to jak Was takie badanie przeraza to jak Wy rodzic chcecie? Wszystkie na cesarki w znieczuleniu? hehe trzeba byc twardym, a nie mietkim zeby potem dzidzia byla dumna z mamusi ;-)
Majowa Mamusia
Sliczne maluszki :-) Tyle z Was już zna płeć swoich pociech...my idziemy na wizytę w poniedziałek i mam nadzieję, że nasz Skarb też się już ujawni...
reklama
Badań się nie boję.. byłam dzielnie nastawiona na tradycyjne pobieranie krwi, a tu pobranie z palca, w szoku byłam, gdy dumnie przedramię prezentowałam, a tu pstryk i już. tylko trzymam się z dala od moich pseudointerpretacji wyników
A po jakim czasie miałyście drugie pobranie? Pielęgniarka mi powiedziała że mam przyjść za 2h, bo taki czas metabolizmu glukozy, a od gin miałam zapisane że po 1h. Ale że z palca było to poszłam dwa razy tak z ciekawości już pytam
A po jakim czasie miałyście drugie pobranie? Pielęgniarka mi powiedziała że mam przyjść za 2h, bo taki czas metabolizmu glukozy, a od gin miałam zapisane że po 1h. Ale że z palca było to poszłam dwa razy tak z ciekawości już pytam