reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

gag gratuluję syneczka i tego że wszystko jest ok :tak:

yra nie tylko Ty marzysz o zdrowym dzidziusiu bo dla każdej z nas jest to najważniejsze
a że któraś marzy sobie o chłopcu czy dziewczynce to swoją drogą...

reklama
Najgorsze co czeka mamuśki synków to przyszłe synowe :-p:-D

My będziemy miały swobodny dostęp do wnuków, zięciów z którymi niemal zawsze teściowe się dogadują a wam pozostaje tylko serdecznie współczuć :-D:-p:-p;-)

A tak poważnie, gratuluję, przede wszystkim zdrowych dzieci. :-):-)

Gratuluję !!! Super pozytywne wieści mam nadzieję że ja jutro również takie usłyszę już bardzo się denerwuję i nie mogę doczekać...

wielkie dzięki dziewczyny!!!!

yra....zgadzam się , że dobry sprzet to podstawa :-) my bylismy w ogromnym szoku jak zobaczylismy synusia w gabinecie na monitorze, a jak poźniej pokazałam filmik rodzince -to byli w jeszcze wiekszym szoku - zwłaszcza Ci starsi, ktorzy nie mieli dostepu do takich cudow techniki ;-)
a tak w ogóle to Twój synuś ma fajne foty...... poźniej jak bedzie wstydliwym nastolatkiem-bedziesz mogła się z nim draznic i pokazywać mu zdjęcia susiaka z życia płodowego....hehhehehe

Hope.......ja sobie obiecałam,ze wychowam synka na porządnego faceta, tak, żeby żadna kobieta nigdy przez niego nie cierpiała.....:-) a jesli chodzi o synowa to mam nadzieje, że bedzie tak samo cudowną synową jaką ja jestem dla mojej tesciowej....hahhahaha;-)(juz sama nie wiem czy to żarcik czy nie) ;-)

reklama
cze Kochane:)) GRATULUJE UDANYCH WIZYT ZDROWYCH I PIĘKNYCH MALUCHÓW:))

Byłam dzisiaj na wizycie i usg:))
Dziewczyny mają 393g(22tc i 1dz) i 332g(21tc i 1 dz) :DD Strasznie dużo urosły od ostatniego usg aż sie z ginem dziwiliśmy:D
Szyjka 34mm:)) wszystko ok wyniki ogólnie dobre tylko hemo troszku za niska ale na razie bez anemii.
Dostałam luteine 2x2 , aspargin 2x1(magnez+potas bo skurcze łydek się czają),no-spe doraźnie i oczywiście zaopatrzyłam się w rennie:))
Oczywiście nadal panienki:) Gin powiedział że jak tak będą rosły to ucieszy się jak dotrwamy do 36 tyg:0
Nastepna wizyta i usg za 2 tygodnie 12 stycznia

Do góry