reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Mandrzejczuk ja też kiedys o tym słyszałam tak że nic nie poplątałaś :-D
Byłam 21 grudnia na usg i wszystko w porzadku dzieciaczek ma 17 cm i śliczny profilek zadarty nosek ,jest podobne do mojej młodszej córki jesli i z charakterkiem to osiwieje:-D:-D
Babsko na usg mało przyjemne i jak zagadalismy o płeć czemu tu nie mówią i takie bajery, że w Plto norma to ta wredna pinda delikatnie mówiąc prawie nas opieprzyła że usg nie do tego służy że nic nie zmienimy a tu nie chodzi o plec dziecka tylko żeby wszystko było ok,niby racja ale była taka nieprzyjemna :wściekła/y:i tak mocno naciskała na brzuch przy badaniu że aż bolało :szok:

jandia trzeba było ją z kolanka potraktować, na fotelu to juz nie problem ;))

reklama
yra gratuluję drugiego chłopca:):) i ciesze się że wszystko oki i się dobrze rozwija:-)
A za rok dwa elfiki będą na święta :):)

Ostatnia edycja:
dziewczyny tak jak przewidywałam cały i zdrowy mały syneczek :) :) mąż umiera z dumy :))) że będzie miał 2 syneczków :)))))

i ja jestem również szczęśliwa :) będę królową haha.

wiecie najważniejsze cały, zdrowy, dobrze się rozwija i to jest najważniejsze :) także syneczek mamusi drugi :)))

yra , WOW !!! To za rok będą u Was dwa Mikołaje - wykrakałam to !!!:-D
Cieszę się bardzo z Waszego szczęscia.
Oj to będą szaleć we dwójkę jak podrosną, aaaaa :tak:

Yra a miała być córcia :D

Ale to nic, u nas siusiak odpadł. Jednak drugi dziurawiec! No tatuś nie był pocieszony. Ja też zresztą, bo jednak coś tam majtało między nogami na wcześniejszych usg a teraz tylko pustka była a już się nastawiliśmy trochę. Ale za to jaka oszczędność na ciuchach i zabawkach u nas! hihihi

Najważniejsze, że wygląda, że wszystko ok. Zdrowa tylko mało ruchliwa na usg była. Chociaż to akurat ok bo można było posprawdzać wszystko. Za to stanęła na głowie pod koniec :D Oby zdrowy maluch był - syn będzie w trzecim podejściu, mój mąż się odgraża, że do skutku. :D

bra00721:-Dno nie pomyślałam
Mzrzena głowa do góry a mąż powinien być dumny ze same córcie :-Dja mam dwie i chciałą bym mieć jeszcze jedną :-D

reklama
Marzenko głowa do góry u mnie też do trzech razy sztuka:-D
Jandia ja też mam dwie córki i nastawiąłm się na trzecią:-), babeczki są fajne:tak:

Do góry