reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Marita - gratuluje synusia. Ja tez juz bym chciala wiedziec co ma moja dzidzia miedzy nozkami, ale narazie pokazuje tylko posladki:)) Mam nadzieje ze w styczniu sie ujawni. A wtety to juz robie napad na sklepy z ubrankami:cool2:

reklama
Super foteczki Dziewczyny, ja usg za tydzien i mam coraz wieksza nadzieję na dziewczynkę... w domu ja i 4 chłopów - maz, ojciec brat i synek i moze by jakas raczka dziewczeca do pomocy na starosc by sie jednak przydala...:-)

I ja też nie mogę doczekać się usg, już we środę zobaczymy nasze maleństwo i może poznamy płeć :-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

reklama
Uff, nadrobiłam ten wątek :)
DZiewczyny, gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści (zwłaszcza Alex)!!!

Ja mam wizytę w poradni badań prenatalnych 3 stycznia i nie mogę sie jej doczekać, zwłaszcza, że ostatnie USG miałam w 13tc...oby wszystko z kruszynką było dobrze!

Do góry