reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
haha milla powiem Ci jutro..
o 11.40 mam wizytę
zobaczymy co ja nosze w brzuchalku już się nie moge doczekać mimo że dla mnie nie ma różnicy , mogę mieć i chłopca i dziewuszkę
o 11.40 mam wizytę
zobaczymy co ja nosze w brzuchalku już się nie moge doczekać mimo że dla mnie nie ma różnicy , mogę mieć i chłopca i dziewuszkę
Y
yra245
Gość
oj ja też chcę dziewuszkę ))
wisienka87
Fanka BB :)
Ja tez dzis mialam wizyte.
Wszystkie wymiary dzidzi ok, szyjka tez wporzadku
Niestety fasolka nie bardzo chciala pokazac co tam sie kryje miedzy nozkami.
Moja ginka powiedziala, ze jesli juz miala by okreslac prawdopodobienstwo to predzej jest to dziewczynka.
Ale mam sie bron boze nie nastawiac, bo ciezko bedzie potem w razie co chlopaka w rozowe ciuszki ubierac
Najważniejsze ze nic zlego sie nie dzieje.
A mam takie pytanko, nie wiem, moze juz o tym pisalyscie, ale nie moge nic na ten temat znalezc.
Czy któras z Was miala robione badania na Hiv? Bo mnie dzis ginka pytala czy chce zrobic, no wiec zrobie.
Nastepna wizyta na poczatku stycznia.
Wszystkie wymiary dzidzi ok, szyjka tez wporzadku
Niestety fasolka nie bardzo chciala pokazac co tam sie kryje miedzy nozkami.
Moja ginka powiedziala, ze jesli juz miala by okreslac prawdopodobienstwo to predzej jest to dziewczynka.
Ale mam sie bron boze nie nastawiac, bo ciezko bedzie potem w razie co chlopaka w rozowe ciuszki ubierac
Najważniejsze ze nic zlego sie nie dzieje.
A mam takie pytanko, nie wiem, moze juz o tym pisalyscie, ale nie moge nic na ten temat znalezc.
Czy któras z Was miala robione badania na Hiv? Bo mnie dzis ginka pytala czy chce zrobic, no wiec zrobie.
Nastepna wizyta na poczatku stycznia.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wisienka ważne że wszytsko oknie zxawsze dzidzia pokazuje się na zawołanie.. mam nadzieję że moja jutro się pokaże
a ja miałam badanie na HIV jak byłam w 14 tc, nie jest to konieczne badanie i robią tylko jak podpiszę zgodę, więc czemu miałabym nie robić;-) a co
w poprzedniej ciąży też miałam
a ja miałam badanie na HIV jak byłam w 14 tc, nie jest to konieczne badanie i robią tylko jak podpiszę zgodę, więc czemu miałabym nie robić;-) a co
w poprzedniej ciąży też miałam
wisienka87
hmm, To ciekawe ile mnie ta wątpliwa przyjemność bedzie kosztowac
No ale pewnie i tak zrobie bo juz sie nastawilam
No ale pewnie i tak zrobie bo juz sie nastawilam
karolq8
Wisienka Ja mialam robione na poczatku ciazy, nie pamietam ile kosztowalo ale najdrozsze badanie ktore mialam robione wtedy wynosilo 32 zl wiec musisz sie przygotowac mniej wiecej na taki koszt
reklama