reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

mycha.....z twoim mężem to tak samo jak z moim....on bardzo nastawia się na synka.....a ja mu mówię, żeby liczył sie też z tym, że może być córcia. Wspomniałam mu, że kilka z Was Majowe Mamusie spodziewa się synka, i że może już wyczerpał się limit na chłopczyków w maju 2011 ;-)
Poza tym ostatnio mam sny, o tym że jestesmy razem na usg i lekarz mówi,że bedzie córcia.....a mąż się załamuje (tak jak mąż mychy) Poźniej opowiadam te sny mojemu mężowi, a on sie tylko glupio uśmiecha, choć wczesniej nie raz twierdził, że córeczka jak najbardziej może być i bedzie zadowolony.
Mi tam wszystko jedno....tak samo mocno bede kochać córcię jak i synka!!!!

reklama
styna gratulacje:))

gag ostatnio padło stwierdzenie ,że tym co się śniły dziewczynki na USG chłopak wyszedł więc możesz pocieszyć męża

Mycha i Styna gratuluję udanych wizyt.

W końcu coraz więcej dziewczynek, bo już myślałam, że nasi Chłopcy będą bardzo samotni bez dziewuszek hihihi.

dziewczyny gratuluję udanych wizyt :tak:
no i określenia płci
ja już się nie mogę doczekać połówkowego za tydzięń :-D

dziś postaram się uzupełnić zaległą listę a od jutra będe prosić o uzupełnienia:tak:
teraz nie bo będę miała pomieszane z poplątanym:zawstydzona/y::blink:

Powiem Ci , że mój mąż cały czas utrzymywal, że będzie coreczka i tak to jego gadanie zadomowiło sie w mojej głowie, że widziałam wszystko na różowo ;) Ale kiedy zaczęłam sobie wyobrażać, jak to fajnie może być z synusiem, jaki brojek z niego wyrośnie i jak to fajnie będzie ganiac za nim z samochodzikiem w reku, to w jednym momencie stało mi sie wszystko jedno ;) W rezultacie, faktycznie, przynajmniej na chwilę obecną spodziewamy sie córeczki, ale radośc bylaby ta sama, gdyby miałby to być synuś ;-)

a ja godzine temu wrocilam z wizyty i troche potrwalo zanim otrzasnelam sie z szoku, a mianowicie bede miala corcie!!!!!!!!!!!!!!!!! Na 100% potwierdzone bedzie 30 grudnia, ale na dziewczynke bardziej to wygladalo jak na chlopaka...jestem w szoku bo wszyscy stawiali na chlopca razem ze mna, jedyna wrozka sie nie pomylila co do plci :tak: wyniki super, nic nie dolega ani mi ani malutkiej, spora bunia, bo wieksza o 3 dni niz powinna, do przodu tylko 2kg, waga 140gram, a krecona i ruchliwa jak mamusia :-) jeju nie wierze beda sukieneczki, warkoczyki, kokardki i kucyki hahaha a myslalam, ze jednak beda samochodziki, a nie lalki :-D

reklama
Do góry