reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Gratuluję wieści :) Trochę laseczek dla tych wszystkich chłopaków też się przyda bo kogo będą za warkocze ciągnąć w przedszkolu?
Ja mam nadzieję dowiedzieć się czegoś w okolicach świąt - ciekawe z jakiej puli będą wtedy rozdawali :)

mandrzejczuk gratuluję córeczki:-)

No to fakt nie nastawiajcie się ja byłam na 99% pewna, że jest chłopak a tu laseczka będzie, no ale po pierwszym szoku bardzo się z tego cieszę.

Jejka dziewczyny jak fajnie że te Wasze wizyty takie udane a te dziewuszki hmmm super też tak chcę :-p;-)
Ja czekam co najmniej do 10 grudnia niestety :-(

napisze jeszcze tu
wogóle mam pytanie,.. bo na wizytach zrobił się jarmark:-p
zaczęłyśmy już dowiadywac się jaka będzie płeć....
więc czy tam chcecie pisać o płci i gratulowac itp...
czy przenieść to na płeć i przesądy ??
i tam będzie o płci , a na wizytach ew, tylko o badaniach ???
bo już nie wiem co mam przenosić a czego nie:-D

tak wiem , ale teraz więcej tu gratulacji niż informacji..
a tak samą płeć by się pisało na płci i tam by każdy sobie gratulował , sama zobacz np do tyłu jak już się rozciągaja rozmowy o przesądach że było na dziewczynkę a jest chopiec itp..;-)

ale to od was zależy ja podaję propozycję ...:-)

reklama
dobrze jest jak jest :)

mandrzejczuk gratuluje corci :)
Mi na ostatniej wizycie dr powiedziala ze dziewczynka, ale to byl 13 tydzien wiec jeszcze wszystko moze sie okazac ..
A wizyta jutro o 18:45, stresa mam juz od dzisiaj rana i tez oczywiscie nie moge sie doczekac .. wstawie fotki napewno :)

Do góry