reklama
Hope
podwójna mama :-)
Tyle dobrych wieści, bardzo się cieszę :-) Cudownie czyta się tylko dobre i dobre, od razu człowiekowi lepiej :-) Gratuluję udanych wizyt, dzieciaczki śliczne!
Co do płci, jeszcze się może odmienić na kolejnych USG, więc jeszcze nie pogratuluję ;-) Czasem siusiak zamienia się w pępowinę i odwrotnie ;-):-)
Co do płci, jeszcze się może odmienić na kolejnych USG, więc jeszcze nie pogratuluję ;-) Czasem siusiak zamienia się w pępowinę i odwrotnie ;-):-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cześć Pączuszki
Byłam wczoraj u gina i jestem bardzo zadowolona ,wizyta trwała dobre 20 minut wszystko 2 razy mi tłumaczył bo z moją koncentracją nie jest najlepiej
Schudłam 2 kilogramy więc jak na razie +1kg,a obwód brzuszka 113cm
Położne miłe,w rejestracji normalne kobietki.
Na następną wizyte dostałam skierowanie na mase badań i 10 grudnia mam usg i wizyte.
Jak jest zachmurzone niebo to pada mi net i nawet nie moge z Wami pogadać:-(
Byłam wczoraj u gina i jestem bardzo zadowolona ,wizyta trwała dobre 20 minut wszystko 2 razy mi tłumaczył bo z moją koncentracją nie jest najlepiej
Schudłam 2 kilogramy więc jak na razie +1kg,a obwód brzuszka 113cm
Położne miłe,w rejestracji normalne kobietki.
Na następną wizyte dostałam skierowanie na mase badań i 10 grudnia mam usg i wizyte.
Jak jest zachmurzone niebo to pada mi net i nawet nie moge z Wami pogadać:-(
adeczka
Fanka BB :)
Gratuluje chlopaczkow dziewczyny. Super, ze bedziecie mialy to, o czym marzylyscie.
Dobrze sie czyta dobre wiadomosci po wizytach u lekarzy wiec wszystkim wam zycze tego przez cala ciaze... oczywiscie sobie tez...
buziaki dla wszystkich i milego wieczorku
Dobrze sie czyta dobre wiadomosci po wizytach u lekarzy wiec wszystkim wam zycze tego przez cala ciaze... oczywiscie sobie tez...
buziaki dla wszystkich i milego wieczorku
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Basiekk WSPANIAŁE WIEŚCI!!!
Jolek wszystko ok szyja się trzyma doskonale ale na 100% uspokoje się po usg
Jolek wszystko ok szyja się trzyma doskonale ale na 100% uspokoje się po usg
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam )
Gratuluję udanych wizyt )
co do płci, to chyba trochę za wcześnie, co?
Przynajmniej mi się tak wydaje...
jest jedna dziewczyna, której lekarz chyba w 15 tyg powiedział, że chłopak, a okazało się w 20, że dziewczynka...
no cóż... mają prawo się pomylić na tak "wczesnym" etapie...
Gratuluję udanych wizyt )
co do płci, to chyba trochę za wcześnie, co?
Przynajmniej mi się tak wydaje...
jest jedna dziewczyna, której lekarz chyba w 15 tyg powiedział, że chłopak, a okazało się w 20, że dziewczynka...
no cóż... mają prawo się pomylić na tak "wczesnym" etapie...
ewunka_k
Zaciekawiona BB
Fajnie,fajnie... Ja po cichu marzę o dziewczynce
Dziś dostałam telefon, ze mój ginekolog poszedł sobie na urlop i mam sobie wybrać inny termin, wrr. Już drugi raz zmienia mi termin wizyty, nie wiem co to dalej będzie. Wybrałam tego ginekologa, bo ponoć jest dobrym lekarzem w W-wie. Może i jest dobrym, bo miły, cierpliwy i sympatyczny, wszystko wytłumaczy, ale jak się umawia ze mną na ten konkretny termin to potem odwołuje... Zastanawiam się nad zmianą lekarza. Przeprowadzam się do Poznania po nowym roku, więc może już zacząć tu szukać?? Czy jest ktoś z Poznania, może mogłybyście mi doradzić do kogo pójść?
Dziś dostałam telefon, ze mój ginekolog poszedł sobie na urlop i mam sobie wybrać inny termin, wrr. Już drugi raz zmienia mi termin wizyty, nie wiem co to dalej będzie. Wybrałam tego ginekologa, bo ponoć jest dobrym lekarzem w W-wie. Może i jest dobrym, bo miły, cierpliwy i sympatyczny, wszystko wytłumaczy, ale jak się umawia ze mną na ten konkretny termin to potem odwołuje... Zastanawiam się nad zmianą lekarza. Przeprowadzam się do Poznania po nowym roku, więc może już zacząć tu szukać?? Czy jest ktoś z Poznania, może mogłybyście mi doradzić do kogo pójść?
mimi20
Początkująca w BB
czesc dziewczynyod dluzszego czasu was sledze a teraz postanowilam napisac.wczoraj bylam na drugim usg i szkrabik tak wyrabial w brzuszku,najpierw lezal na brzuszku potem na boczku a potem na pleckach.wymachiwal raczkami a potem cos lapal za glowka a pani doktor wszystko pokolei mi pokazywala i tlumaczyla.mam sliczne zdjecia ale teraz nie mam mozliwosci ich zeskanowac,szkoda bo chetnie bym wam pokazala.moje malenstwo wczoraj mialo 8,15 cm.pozdrawiam
reklama