reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Witaj Mandrzejczuk :-) Gorąco ci kibicowałam. Napisz koniecznie co po wizycie u gina, mam nadzieję, że same dobre wieści :tak::-)

reklama
Mandrzejczuk GRATULACJE!!!!!!! czekamy na wieści od gina,masz racje nie ma co czekać:))

Ciekawa jestem kiedy doczekamy się pierwszych bliźniaków??

Witajcie Wszystkie poniedziałkowo :)!!!

Mandrzejczuk - gratulacje!!! i czekamy na dobre wieści :)
Poziomki - aleś mnie nastraszyła tym artykułem o CMV... (im człowiek więcej wie, tym więcej objawów zauważa u siebie -to stara prawda, więc lepiej, jak pisze Hope, za dużo o tym nie myśleć)

A co do tych bliźniaków, to też jestem ciekawa....

Hej laseczki bylam dzisiaj na becie, ale wynikdopiero za 2 dni. Zrobilam dzisiaj 2 tescik i sa II piekne kreseczki idealnie ciemne ;))) zaraz bede dzwonic do gina i sie umawiac na wizyte, trzymajcie kciuki, bo i ja za Was trzymam,
a te blizniaki to moglyby sie u kogos pojawic ;))

Kamcia kciuki zaciśnięte!!!
Poziomki jutro się pojawią bliźniaki hehe :-)
mandrzejczuk gratulacje!
Wklejam swoje czwartkowe USG...

Załączniki

• P1080847.jpg
    P1080847.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry