reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Dzię - ku - je - my! ;-) wszystkim za miłe słowa:)

winki dzidziuś rośnie jak na drożdżach, cieszę się bardzo dziewczyny i super, że razem wszystkie przeżywamy swoje ciążowe zmagania:)

reklama
No to my po wizycie dzisiejszej... i najnowsze fotki, którymi się musimy pochwalić... :-)
Termin nam się przesunął na 12.11.2011r... (mama w końcu i tak pewnie wykracze ten 11.11.11 :-p)

No i przedstawiam "loczka"... :tak::

Załączniki

• IMG_0004.jpg
    IMG_0004.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_0003.jpg
    IMG_0003.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_0002.jpg
    IMG_0002.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_0001.jpg
    IMG_0001.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_0005.jpg
    IMG_0005.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 84
Jestem po wizycie. Dziś moje maleństwo mi pomachało rączką ,jestem mega szczęsliwa ,że wszystko oki.:-D Tym razem nie dostałam zdjęcia. Dzidzia ma 7cm. Schudłam kilogram ,położna się dziwiła ,że po świetach i schudłam.Waże teraz 61kg. Ciśnienie idealne, za 6-7 tygodni mam sie wybrać do innego miasta na usg ,już kazał mi się zapisać wtedy pewnie poznam płeć. Nie moge się doczekać :-)

Poxo gratuluje udanej wizyty,śliczne maleństwo :-)

Ostatnia edycja:
No ja się śmieję, że moje maleństwo będzie aniołkiem... bo na samym początku miało rączki złożone... :-p

Dziewczynki gratulacje z wizyt u lekarzy;)

Poxo zdjęcia Twojego maluszka boskie;) Ciekawe czy jak ja będę za 3 tyg u lekarza czy już też będzie tak widać ;)

Dziewczyny gratuluje swietnych wiesci na wizytach :-)
Poxo ale juz jest duze to Twoje malenstwo i juz tak wszystko swietnie widac kurcze ale to jest niesamowity widok i emocje :-)
Ja czekam niecierpliwie na ten list ze szpitala z terminem mojego USG :tak:

dziewczynki gratuluję pomyślnych wieści :)

Poxo, cudne zdjęcia, też takie chcę ;p jaka już duża ta Twoja dzidzia :)

reklama
Dziękujemy ślicznie :happy:

My za Was też trzymamy kciuki (bo już je mamy :-))

W przyszłym tyg planuję jechać na usg i nagrać sobie badanie na płytce... Jak się loczek rusza, jak podskakuje i w ogóle... (mam nadzieję, że nic nam tego nie pokrzyżuje... ;-))

Żałowałam, że mojego p. męża nie było przy tym... (bo szykował mi "małą" niespodziankę...) no i chciałabym rodzicom też pokazać, bo mama jest zafascynowana tym, jak teraz wszystko widać ładnie, jak ze mną była w ciąży to takich "bajerów" nie było... ;-)

Do góry