reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Gola super wiesci,najwazniejsze ze Polunia zdrowo rosnie i jest jej dobrze u mamuni pod serduszkiem a na fotce wyglada slodko,slicznotka kochana ;-):-) No i +6kg ja to mialam +5kg ale 7tygodni temu a w poniedzialek ide do poloznej na wizyte to sie dowiem ile teraz mam juz na ++ az sie bede bala spojrzec na ta wage :baffled:

agutek z tego co na razie widać to będzie to córusia tatusia, nos ma na pewno po D., ja mam duży i orli;-) A i stópki wydają się duże raczej też po ojcu:-D
Ssabrinaa przede mną jeszcze prawie 3 m-ce, więc mogę teraz nadrobić wszystkie kg, bo z tego co wiem od koleżanek najwięcej się przybiera w 3 trymestrze:-D

Gola gratuluję ślicznej i zdrowej córeńki...oj leci ten czas leci...ja pamiętam mojego synusia jak ważył 3600..a teraz jest większy ode mnie o głowę i niedobry strasznie;-):no:....a nie wiem na czym to polega , ale tak się mówi, że ciąża "leczy" nadżerkę, juz nie raz to gdzieś tam słyszałam :)
No własnie jak to jest z tym USG, w którym tygodniu jeszcze się robi???

Majuska nie jestem pewna ale chyba na miesiąc przed porodem, bo ja jak teraz zapytałam się na wizycie ile mała waży to ona mi powiedziała że usg nie robiła tylko za 2 wizyty zrobi czyli w październiku. szkoda:( przynajmniej na fundusz tylko 3 są refundowane.

reklama
mi gin powiedział, że standardowo są 3 usg refundowane:
-12tc
-20tc
-32tc
Na wizytę ide jutro, więc to będzie 29tc, czyli usg będę miała prawdopodobnie dopiero za 3tyg, na kolejnej wizycie. Ale pewnikiem, jeśli powiesz,że coś Cię niepokoi, to i tak zrobi usg, łaski nie robi. Od tego jest lekarz i nie może zlekceważyć takiej informacji, bez względu na ilość refundowanych usg.

Do góry