reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
ja już drugi raz musze zrobic glukozę.... dam wam jeszcze poradę że prócz cytrynki weźcie coś do zamieszania w kubeczku ja ostatnio miałam cytrynke wycisnęłam na początku było pyszne a po chwili okazałao się że cytrynka została na wierzchu napoju a pod spodem sama słodycz aż w gardełko paliło teraz będe mądrzejsza ;D i mam wielka nadzieję że teraz wyniki będą oki bo troszkę się zamartwiam ;(

juliet spokojnie :tak: z tego co pamietam ostatnio ponko tez cos slyszala od gina niepokojacego co sie nie sprawdzilo, a i mnie w pierwszej ciazy mowili ze młody może miec chore nerki, co okazalo sie nieprawda. Dobrze ze lekarz zwrocil na to uwage, ale po 27TC na pewno wszystko bedzie juz okej :tak:

majuska a u nas rozpuszcza glukoze w malej szklance wody -choc tyle dobrze ;-)

aneczka u mnie tez przygotowuja to na miejscu, ale cytrynke dobrze miec :tak:

ponko wspolczuje przezycia w przychodni. Zastanwialam sie czy po wypiciu glukozy mozna zarzyc cos na zgage czy mdlosci, bo przeciez to czeste w ciazy?

byszka kiedy idziesz znow na glukoze? Powodzenia! Zeby bylo okej :)

andrzelika kciukasy mocno zacisniete &&&&&&&&&&&&&&& wszystko bedzie w porzadku :-D daj nam koniecznie tutaj znac po wizycie :-D
ponko przykro mo z powodu pawika ,mam nadzieje ze jakos dasz rade zrobic to badanie glukozy:tak:

Nimfii tak dokładnie nie wiem bo sama nie ruszam się z domu gdyż zdarza mi się słabnąć w miejscach zatłoczonych(autobus, kolejka w sklepie itp) muszę czekać aż mój Ł. będzie miała wolne a to jakoś w przyszłym tygodniu

Bryszka rozumiem, bo i ja autobusem sie nie wybieram nigdzie sama. Zreszta gdzie tylko moge to jade autem z mezem (ja nie mam prawa jazdy). A na glukoze to tym bardziej ide z mezem w sobote (na szczescie przychodnia otwarta), bo mnie sie zdarza słabnac po pobieraniu krwi a jak dojdzie wypicie cukru to moge calkiem odplynac.

julieet wiem, ze cieżko jest sie nie martwić, ale skoro lekarka tak kazała to chociaż postaraj się. Mam nadzieje,z ę wszystko sie wyrówna i już nie będziesz miała powodów do zmartwień!

andrzelika powodzenia na wizycie! Czekam na wieści co i jak!

julieet wiem ze łatwo sie mowi ale zamartwianiem napewno nie pomozesz a z mała napewno wszystko dobrze...

ja tez juz po wizycie z małym wszystko w porzadku wazy 640gram;-) wody w normie, łozysko nadal nisko ale sie podnosi:-)

reklama
Do góry