reklama
milenka_1986
Zaangażowana w BB
A ja mam już wyniki ze swoich badań. Ogólnie wyniki są ok, tylko morfologia troszkę spada ... ale nadal jest w normie choć przy dolnej granicy. A test obciążenia glukozą też wyszedł dobrze. Dziewczyny ta glukoza wcale nei jest taka zła jak mówią. Ogólnie to jest taka bardzo bardzo słodka woda z cukrem. Ja wypiłam to bez problemu. Chociaż później źle się czułam ...
alexiaa27
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny a ja po wizycie u lakarza wyniki w normie,dzis nie bylo USG ale za to słuchaliśmy tętno dzidzi i biło bardzo głośnoz czego się bardzo ciesze a u nas za to ładna pogoda ,świeci słoneczko nie ma wiatru ale znów to cisnienie mam dziś niskie 100/70 i słaba jestem.
CZEKAMY NA CIEBIE SYNECZKU
CZEKAMY NA CIEBIE SYNECZKU
K
koncia
Gość
a to trzeba tak od razu duszkiem wypić czy można po troszku, jak likierek?
magdzior1985
Fanka BB :)
Gratuluję wszystkim dobrych wieści:-)
Posypały się wizyty w tym tygodniu i po paru dniach przerwy nie jestem w stanie gratulować każdej z osobna:-(
Posypały się wizyty w tym tygodniu i po paru dniach przerwy nie jestem w stanie gratulować każdej z osobna:-(
milenka_1986
Zaangażowana w BB
koncia Można pić powoli jak likierek Ale wydaje mi się, że lepiej szybciutko duszkiem to w siebie wlać
K
koncia
Gość
jakby jeszcze można tam dolać jakieś %, to byłoby całkiem całkiem a dodałaś cytrynkę?
reklama
milenka_1986
Zaangażowana w BB
Nie ja nie dodawałam cytrynki, bo panie w laboratorium powiedziały, żebym spróbowała wypic bez, a jak nie da rady to wtedy, żebym sobie wcisnęła, ale jakoś udało się bez