reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Milutek rzeczywiście o jakieś 2 tygodnie miałam szybciej ten test, zastanawiam się czy go teraz nie powtórzyć, jest to jakaś szansa, tyle że ja w pierwszej ciąży miałam cukrzyce ciążową, więc obawiam się, że wynik niewiele się zmieni, tak czy siak dzięki za dobre słowo:tak:

patik- jak chodzilam prywatnie do takiego lekarza, zlecil mi glukoze w 11 tygodniu...Teraz chodze na kase i położna w szoku....ze nie potrzebnie tak wczesnie mi to robil, ale powiedziala, ze to nie problem.

jeszcze raz dziekuje wszystkim za miłe słowa aha dowiedziałam sie wczoraj jeszcze że mam łożysko na ścianie przedniej to dlatego czasem słabo ją czuje i dostaliśmy ostatnie zdjecie bo już sie nie mieści w kadr

hej :)
my po usg
ostatnie juz ,ktre mi przysluguje (ale pewnie zrobie jeszcze jakies u swojego lekarza ;-) ) maly wazy 489 g.
maluszek od poczatku ciazy wyglada na tydzien mlodszego (ale ja mialam cykle ok 35 dni wiec to by sie zgadzalo) wdl.om 23 tydz,wdl.usg 22 tydz
bpd 5,2 cm (21w 5 d)
hc 19,85 cm (22,0d)
tcd 2,47 cm (23,2d)
ac 16,78 cm (21w5 d)
fl 4,01 cm (23w 0 d)

Sprawdzala glowke, mozg ,serduszko, brzuszek itd. wszystko ok, synus zdrowy.
Mamy fotki, wstawie jutro jak zeskanuje.

hej :)
my po usg
ostatnie juz ,ktre mi przysluguje (ale pewnie zrobie jeszcze jakies u swojego lekarza ;-) ) maly wazy 489 g.
maluszek od poczatku ciazy wyglada na tydzien mlodszego (ale ja mialam cykle ok 35 dni wiec to by sie zgadzalo) wdl.om 23 tydz,wdl.usg 22 tydz
bpd 5,2 cm (21w 5 d)
hc 19,85 cm (22,0d)
tcd 2,47 cm (23,2d)
ac 16,78 cm (21w5 d)
fl 4,01 cm (23w 0 d)

Sprawdzala glowke, mozg ,serduszko, brzuszek itd. wszystko ok, synus zdrowy.
Mamy fotki, wstawie jutro jak zeskanuje.

ruda ciesze sie bardzo ze u was wszystko ok czekamy na focie;-))))

reklama
Do góry