reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Hej
I ja po wizycie :) wszystko w porzadeczku , piekna szyjka , dzidzia wszystkie wymiary w porzadku , co do płuci to hmm ja grubszawa jestem i zawyraznie nie bylo , ginka pisiorka nie zauwazyla wiec moze dziewczynka ale nie na 100% , nastepna wizyta 5 listopada ^.^

reklama
Rozczochrana...super focia no i gratuluję dobrych wieści!!;-)

Milutek...cieszę się ,że wszystko jest jak najbardziej w porządku!!:tak:;-)

Lokata...no to widzę ,że może być i dwójka maleństw:-) mam nadzieję ,że na następnej wizycie wszystko się wyjaśni!!

Katjuszka
,Pastela,Mistres..super ,że wszystko okej :-)

my dzis bylismy na wizycie u lekarza.Z dzidzia wszystko w porzadku, z szyjka narazie tez.
Mamy filmik i zdjecie (fotka na moja prosbe :-D)
Termin sie zgadza. 18 tyg 2 dni.
Miedzy nogami zobaczylismy to samo co miesiac temu :-) a na dowod chlopaka mamy sliczna fotke,ktora wam wstawie (sorki,za jakosc ale robilam teraz wieczorem zdjecie z lampa zdjecia usg.)
DSCF7842.jpg

Ostatnia edycja:
Czy ja widzę małego pisiorka?:D właściwie, to całkiem sporego :p dobrze myślę, że on jest od strony główki fotografowany?
Super wieści rudzik :)

Ruda sliczny pisiorek ahahahha Gratulacje kolejnego męszczyzny........... u ciebie badaja ginekologicznie ze mówisz iz szyjka ok????

Misters- gratuluje zdrowej dzidzi!!!!!!!!!!!!!1

reklama
dziekuje, teraz moge spokojnie kompletowac wyprawke :)

pinka
tu tez nie badaja ginekologicznie, ale ja chodze do polskiego gina, chociaz on i tak jak nie ma potrzeby to nie bada ginekologicznie.A szyjke zmierzyl podczas usg (zjechal usg nizej i widac bylo,ze szyjka zamknieta i mozna ja bylo zmierzyc.W poprzedniej ciazy szyjka mi sie bardzo skracala i lezalam wiec teraz zawsze o szyjke pytam.

Do góry