reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Ruda gratulacjeeee synusiaaa ;))))):-) Bosonózkaa cudny masz ten filmik, pamiątka na całe zycie , ślicznosciiiii z tej Twojej córci :))):-)

Hej Kochane, ja juz po wizycie...:-) wszystko wporzadeczku, szybciutkie usg było, ale
widziałam wszystko pięknie, rączki ,nózki, sprawdzał miedzy nózkami dzidzi dokladnie

tak jak ma Bosonózka na filmiku i nie widziałam siusiaka hehe ale nic nie powiedział... no
ciekawe... mowi ze na nastepnej wizycie powie więcej, chyba to bedzie połówka.

maluszek wazy 190 gram, ogolnie od poczatku ciazy przytyłam 3 kg, wiec jest git ;)):-) hehe

Olcia czekamy na wiesci.... a nastepna wizyta juz sie nam chyba nie styknie :( bo ide w sobote hehe chyba ma tyle ludzi :szok:

ona gratuluję dobrych wieści, zaraź mnie nimi, bo jutro też chcę takie przynieść:) a co ma między nogami, to pokaże jak będzie chciało hihih

Ona super ze wszystko w porzadku,gratuluje.Co do płci to pewnie na połowkowym cos wiecej Ci powie;)
Scarletka na pewno bedzie wszystko dobrze u Ciebie tez:)
Ja jade na 15.30 wiec dam znac wieczorkiem co i jak,mam nadzieje ze to dzisiejsze usg bedzie zaliczone jako połowkowe i ze bobas pokaze co ma miedzy nogami;)

Rudzik... no to gratuluję pięknego syneczka!!!!!:tak:;-)

Bosunia...filmik i mała miss pierwsza klasa!!! :-)

Cat...czekamy na dobre wieści!!:tak:

Ona...bardzo się cieszę ,że wszystko u Ciebie w porządku - oby tak dalej!!:tak:;-)

Olcia..no to czekamy na info!!!:-)

Super wieści dziewczyny . Ja się już nie mogę doczekać połówkowego USG, i dowiem się czy chłopczyk ,czy druga dziewczynka.No ale przedewszyskim czy wszystko jest ok.

reklama
Ona, super, że wszystko w porządku :-)
Teraz w ogóle przed nami "intensywny" tydzień, bo chyba codziennie po kilka wizyt się szykuje.. :-D Oby wszystkie były tylko z dobrymi informacjami!

Do góry