reklama
Cat Ballou
Fanka BB :)
Witam serdecznie. Bardzo mi miło że o mnie pamiętacie!:-) Niestety nie mam jeszcze wyników;/ Jutro bedzie dopiero 19 dzień PO. Oszaleć można..
ona1986
Hej Kochane, ja juz po wizycie...:-) wszystko wporzadeczku, szybciutkie usg było, ale
widziałam wszystko pięknie, rączki ,nózki, sprawdzał miedzy nózkami dzidzi dokladnie
tak jak ma Bosonózka na filmiku i nie widziałam siusiaka hehe ale nic nie powiedział... no
ciekawe... mowi ze na nastepnej wizycie powie więcej, chyba to bedzie połówka.
maluszek wazy 190 gram, ogolnie od poczatku ciazy przytyłam 3 kg, wiec jest git ):-) hehe
Olcia czekamy na wiesci.... a nastepna wizyta juz sie nam chyba nie styknie bo ide w sobote hehe chyba ma tyle ludzi
widziałam wszystko pięknie, rączki ,nózki, sprawdzał miedzy nózkami dzidzi dokladnie
tak jak ma Bosonózka na filmiku i nie widziałam siusiaka hehe ale nic nie powiedział... no
ciekawe... mowi ze na nastepnej wizycie powie więcej, chyba to bedzie połówka.
maluszek wazy 190 gram, ogolnie od poczatku ciazy przytyłam 3 kg, wiec jest git ):-) hehe
Olcia czekamy na wiesci.... a nastepna wizyta juz sie nam chyba nie styknie bo ide w sobote hehe chyba ma tyle ludzi
Ona super ze wszystko w porzadku,gratuluje.Co do płci to pewnie na połowkowym cos wiecej Ci powie
Scarletka na pewno bedzie wszystko dobrze u Ciebie tez
Ja jade na 15.30 wiec dam znac wieczorkiem co i jak,mam nadzieje ze to dzisiejsze usg bedzie zaliczone jako połowkowe i ze bobas pokaze co ma miedzy nogami
Scarletka na pewno bedzie wszystko dobrze u Ciebie tez
Ja jade na 15.30 wiec dam znac wieczorkiem co i jak,mam nadzieje ze to dzisiejsze usg bedzie zaliczone jako połowkowe i ze bobas pokaze co ma miedzy nogami
cliford
Rudzik... no to gratuluję pięknego syneczka!!!!!;-)
Bosunia...filmik i mała miss pierwsza klasa!!! :-)
Cat...czekamy na dobre wieści!!
Ona...bardzo się cieszę ,że wszystko u Ciebie w porządku - oby tak dalej!!;-)
Olcia..no to czekamy na info!!!:-)
Bosunia...filmik i mała miss pierwsza klasa!!! :-)
Cat...czekamy na dobre wieści!!
Ona...bardzo się cieszę ,że wszystko u Ciebie w porządku - oby tak dalej!!;-)
Olcia..no to czekamy na info!!!:-)
kasienka77
Super wieści dziewczyny . Ja się już nie mogę doczekać połówkowego USG, i dowiem się czy chłopczyk ,czy druga dziewczynka.No ale przedewszyskim czy wszystko jest ok.
reklama