reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Gratulacje samych pozytywnych wieści. Kolejny synek ruda! Prześlij przepis, żeby mi wyszedł chłopak następnym razem ;-)

Ja już po wszystkich wizytach w tym tygodniu i po USG, w zasadzie połówkowym. Kolejne planuję w 26 tygodniu, 25 listopada przed wylotem do UK po wyprawkę. Lepiej będzie potwierdzić płeć raz jeszcze zanim zacznę szaleć z sukieneczkami ;-)
U mnie jak zawsze wszystko ok, wyniki badań super, na USG - cudooooownie. Zrobiliśmy 4d, wyszło fajnie, ale jak któraś planuje płatne - to warto poczekać gdzieś do 22 tygodnia, buzia będzie lepiej wykształcona i lepiej będzie widać.
Dla zainteresowanych filmik - dłuuugi, najciekawsza od mniej więcej 6.40 min, kiedy zaczynamy oglądać wyrenderowaną buzię:
YouTube - A jednak Fasoleczka - Gwiazdeczka. USG 18 tygodni

reklama
Tarła oczka, bo zaspana gwiazdeczka była - USG o 8.00 rano :-) Namęczył się lekarz, żeby mu usteczka pokazała, żeby sprawdzić, czy nie ma rozszczepu. Ale w końcu zaczęła wydymać policzki i pokazała!

rudzik widać widać armatkę między nogami:) ja ostatnio przeżywam schiza, że mojemu odpadnie i okaże się dziewczynką;)

bosa filmik boski:) córeczka słodkaaaaa i właśnie jak oczkami przewraca;)

mistres, pastelka gratuluję pozytywnych wieści, zdrowych i dużych dzidziusiów

bosa super filmik, bedzie z niej napewno sliczna dziewczynka :tak::-)
A przepis na chlopaka.... podobno takiego nie ma i zalezy od X i Y u faceta,ale slyszalam o czyms takim,ze plemniki meskie sa szybsze, wiec jesli kochacie sie czesto i blisko owulacji (i w dniu owulacji najlepiej tez) to wtedy wieksza szanse maja plemniki meskie.Jednak one zyja krocej niz te zenskie wiec stosunek kilka dni przed owulacja daje szanse na dziewczynke,bo jesli np. kochacie sie 4 dni przed owulacja (potem przerwa, lub np.wyjazd) a potem juz nie to wtedy plemniki meskie 'wygina' i daja szanse wolniejszym plemnika zenskim.Ale to tylko jedna z teorii,u mnie sie sprawdza,a czy u innych tez- tego nie wiem.

scarlet kiedy masz nastepne usg? nic nie odpadnie ;-)

reklama
Do góry