reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Lokata życzę ci takiej ilości lokatorów w brzuszku na ile jesteś gotowa:) cieszę się, że u was wszystko dobrze
katjuszka ulga tak posprawdzać, co się tam dzieje w brzuszku. wiem, że to ulga dla mamy przynajmniej na.. jeden dzień;) czekam na wiadomości, co pod tą spódniczką

reklama
Przez waszą rozmowę o bliźniętach, śniło mi się ,ze mam 2 dzidzie w brzusiu i czułam jak mnie każda osobno kopie :D i jak się budziłam w nocy, to się macałam po brzuchu i miałam wrażenie, że coś kopie na dole i coś u góry po lewej stronie. Raaaany , nie wiem co o tym myśleć :p pewnie znów schizuję

Przez waszą rozmowę o bliźniętach, śniło mi się ,ze mam 2 dzidzie w brzusiu i czułam jak mnie każda osobno kopie :D i jak się budziłam w nocy, to się macałam po brzuchu i miałam wrażenie, że coś kopie na dole i coś u góry po lewej stronie. Raaaany , nie wiem co o tym myśleć :p pewnie znów schizuję
To tak jak ja miałam z tymi trojaczkami:):)

Ale sie Wam śni ... mnie w głowie przez całą noc dudniało "czy były u Ciebie w rodzinie bliźniaki?" feeees schiz ... ja chce USG !

Milusia gratuluję 2 laseczek :D Jestesmy mniej więcej w tym samym czasie i jak sobie obwód główki zrobiłam z miary, to szok - jakie duże łepki mają Twoje królewny :D
W jednej chwili przestałam się dziwić, że mnie coś boli hahahaha Jak taka łebska babka ma się tam zmieścić, to musi mieć miejsce ;)

Czyli wyszło tak, jak chciałaś - dwie córy i będą się lepiej dogadywać niż parka ;)

Ja chciałabym wiedzieć jaka maja długość ale mi nie zmierzył..niby w takim czasie juz sie jej nie mierzy bo maluszki sa niby za duże..ale uf ta nasza babska ciekawość. Bede czekac na Wasze połówkowe:):) Co do moich gwiazdeczek to przynajmniej mniejszy kłopot z ubrankami- choc i tak bede narazie kupowac neutralne kolory +róż::)

reklama
ja też po wizycie i wszystko u nas ok :-) za 4 tyg. połówkowe usg.

Lokata - no musisz cierpliwie poczekać, hihi może los szykuje CI niespodziankę :-D ja bym się cieszyła, gdyby w brzuszku była 2 dzieciaczków :sorry:
Milutek - super dziewczynki rosną :-D

Do góry