reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Milutek - jak się cieszę że wszystko dobrze! cudownie! a może jakimiś fotkami się pochwalisz:-D
Niestety zdjęć nie mamy bo lekarz bardzo skupiał sie na tej płci jednego maluszka ze na końcu sie zorientował ze o czymś zapomniał...ale nie mam do niego o to żalu- bo 2 tyg.temu przecież miałam filmik a kolejna wizyta w sumie za niedługo. Poza tym zdjęcia mogłyby nie wyjść bo tak sie wierciły..że na fotkach by sie tylko rozmazały:)

Ehh ... zaniepokojona jestem po wizycie ...
... wyniki moczu znów wykazały białko i dr sie to nie podoba ... za 3tygodnie powtórzymy badania i oby było lepiej.
Poza tym podczas badania dr pyta "były u Ciebie w rodzinie bliźniaki?" a ja wielkie oczy :szok: ...
mówie mu że były bo moja mama ma brata bliźniaka i u ojca też były i pytam o co chodzi ... bez reakcji ... stwierdził że macica jest duża i że chyba dziecko jest takie duże ... nie komentował więcej a ja nie pytałam bo mi szczęka opadła po wcześniejszym jego pytaniu. Czy możliwe jest to żeby po 3 bardzo dokładnych USG nie wykazano dwóch?
Sama nie wiem o co chodziło doktorowi :eek:
USG połówkowe dopiero 2 listopada by cokolwiek wiedzieć.

Lokata- słyszalam o takich przypadkach ze dzidzia za dzidzia sie chowała i wychodziło to dopiero grubo po 20 tyg.jak nagle lekarz sie martwil ze serce bije jakby z echem:)

Hej Dziewczęta

Gratuluję wszystkim dobrych wieści a w szczególności Milutkowi (bo ma najbardziej szczegółowe :-D)

Ja dziś też byłam na wizycie ale to była taka szybka wizyta kontrolna - sprawdził szyjkę (okej), posłuchaliśmy serducha (okej), zrobił cytologię (się okaże ;-)). Za 3 tygodnie mam wyznaczone połówkowe, to się będziemy szczegółowo mierzyć i pod spódnicę zaglądać :-)

reklama
Do góry