reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Lokata -nawet nie myśl o takich rzeczach. Dbaj o siebie i maleństwo, pozwalaj się rozpieszczać biedulko.
Agata - czekamy na info i zdjęcia.
Milutek - ogromniaste już twoje szkraby!

hej melduję się po wizycie 13 tyg.
wszystkie pomiary u nas prawidłowe, choć dzidzia była bardzo uparta i karku przez 30 min nie dawala zmierzyć ;) ale w koncu udało ją się obrocić i wszystko jest git! Mam plytę z nagraniami.
PS.
Mamy dziewczynkę !!!!

heh jestem bardzo szczęśliwa

nawet nie wspominaj o takich przypadkach ...bo aż ciarki przechodzą...

Moja kumpela straciła dziecko w 8 miesiącu :'/ Tragedia, nie pozbierała się jeszcze, ja za bardzo nie umiem jej pomóc, poza tym w moim stanie chyba nie jestem na razie najlepszym kompanem dla niej, ale mówiłam jej, żeby pamiętała, że zawsze jestem gotowa jej pomóc.. Nie mam też na razie odwagi pójsc na gróbek.. Byłam u niej w Gda parę tygodni przed i dałam jej fajne ciuszki dla synka, czułam jak się rusza :'/
Ona jest chora na cukrzycę, stąd prawdopodobnie komplikacje, nie wiem dokładnie, nie będę się dopytywać.. Wiem tylko, że akcja się zaczęła i mały był za słaby :/

Przepraszam, może nie powinnam Wam tutaj o tym pisać, ale ja ciągle o tym myślę i wiem teraz, że który tydzień czy miesiąc to nie będzie to ja nie będę się czuła bezpiecznie, zawsze będę pamiętać....

oj gratuluje i domyslam sie co czujesz!!! my mamy jutro nasze pierwsze usg i pani polozna powiedziala ze jesli dzidzius bedzie prawidlowoulozony to tez powinnismy juz jutro wiedziec:) juz sie nie mozemy doczekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i brzusio ladnie sie zaokragla i podobno jestem okazem zdrowia jako przyszla mama wiec wogole sie nie boje!!!!!!!!!! czekamy na ciebie malenstwo

hej melduję się po wizycie 13 tyg.
wszystkie pomiary u nas prawidłowe, choć dzidzia była bardzo uparta i karku przez 30 min nie dawala zmierzyć ;) ale w koncu udało ją się obrocić i wszystko jest git! Mam plytę z nagraniami.
PS.
Mamy dziewczynkę !!!!

heh jestem bardzo szczęśliwa

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Milutek jakie duże te Twoje Bąbelki, wszystkiego dobrego i niech dalej tak pięknie rosną:-)
Pastela serdeczne gratulacje z odkrycia dziewczynki w brzuszku:tak:
buziaczek1 powodzenia na usg:-)
malinaa co za tragedia:-( nie potrafię sobie tego wyobrazić:no: łzy same napływają do oczu gdy czyta się o małych Aniołkach które tak wcześnie odchodzą:-( bez względu jednak na takie przykre historie nie możemy zadręczać się złymi myślami... choć czasami może trudno... ale musimy się postarać dla dobra Maluszków

Do góry