reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Dodaje jeszcze raz,ale zeskanowane. lepiej widac
Nie wiem czy mowilam wam, ze robimy prezent urodzinowy mamie K. bo ma 1.09 urodziny i robie dla niej kartke...z usg wlasnie...z tekstem..'Wszystkiego Najlepszego Babciu'. Mam nadzieje, ze sie ucieszy....
super a ja sie zastanawiałam jak mamie wysłać kartke na urodziny i bingo bedzie kartka jak ta lala
Nie wiem czy mowilam wam, ze robimy prezent urodzinowy mamie K. bo ma 1.09 urodziny i robie dla niej kartke...z usg wlasnie...z tekstem..'Wszystkiego Najlepszego Babciu'. Mam nadzieje, ze sie ucieszy....
super a ja sie zastanawiałam jak mamie wysłać kartke na urodziny i bingo bedzie kartka jak ta lala
Ostatnia edycja:
H
Harsharani
Gość
dzisiaj musze ta kartke zrobic,ale zrobie zdjecie jak wyszlo Denerwuje sie troche,ale wydaje mi sie,ze sie domysla... no zobaczymy ;-)
Papciorkowa, fajny taki prezent :-)
Papciorkowa, fajny taki prezent :-)
kasiulka85
Fanka BB :)
czekam na twoje bejbi ja robilam usg w 12 tyg i 6dniua ty kiedy masz?
Zobacz załącznik 279539hej mamusie, to i ja coś wstawiam:-) to zdjęcie z wczorajszego USG dzidzia za bardzo nie chciala z nami wspolpracowac, trzeba bylo ją budzic ale pomachala tylko raczkami i sie odwrocila pozdrawiam mamusie
Śliczny profil Jakie usteczka całuśne Gratulacje Kasieńko :*
kasiulka85
Dziekuje a usteczka po mamusi hihi
lokata
Witam Dziewczynki
Dawno mnie nie było na forum ale postaram sie nadrobić zaległości ... powód? W szpitalu na patologii ciąży wylądowałam w piątek ... bóle podbrzusza ... sytuacja niemiła. Wg USG Dzidzia ma sie dobrze, gorzej z mamusią. Nie życzę żadnej przyszłej mamie takich doświadczeń.
Pozdrawiam serdecznie.
Dawno mnie nie było na forum ale postaram sie nadrobić zaległości ... powód? W szpitalu na patologii ciąży wylądowałam w piątek ... bóle podbrzusza ... sytuacja niemiła. Wg USG Dzidzia ma sie dobrze, gorzej z mamusią. Nie życzę żadnej przyszłej mamie takich doświadczeń.
Pozdrawiam serdecznie.
kasiulka85
ojej...obyś szybko wróciła do zdrowia, i żeby takie sytuacje już nie miały miejsca! welcome back
reklama
cliford
Kasiulka..nieeee no baby rewelacja i tak jak mówisz usta mamine ;-)
Lokata..współczuję i mam nadzieję ,że teraz będzie już tylko lepiej! Trzymaj się dzielnie!!
Lokata..współczuję i mam nadzieję ,że teraz będzie już tylko lepiej! Trzymaj się dzielnie!!