reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

namia super, że już po wizycie i wszystko dobrze, oby tak dalej:tak:
cornelka też jutro idę do ginka, z tego co pamiętam z pierwszej ciąży, to za pierwszym razem jak poszłam prywatnie dostałam usg do ręki, a potem już nikt mi nie proponował. tym razem chodzę prywatnie, zobaczymy jak będzie

reklama
Z USG (25 dzień od zapłodnienia, od OM 6 skończonych tyg) - widać jedynie pęcherzyk ciążowy wielkości 17,6 mm, co odp. 6 tc. Echa zarodka jeszcze nie uwidoczniono. Powtórka za tydz.

Dziewczyny które już po wizytach ciesze się razem z wami :-)
futrzakowa , cornelka 3mam kciuki za was i wasze fasolki :-) no i miłego podglądania :-D
naomi nie miałam USG dlatego że w Anglii dopiero robią 12-14 tc dopiero pierwsze usg więc jeszcze mam dużo czekania no ale wierze że wszystko jest dobrze nastawienie pozytywne jest bardzo ważne :-D no ale jeśli położna będzie zwlekać z wizytą to pojadę do manchester do prywatnej polskiej kliniki :-)

ja juz po wiztycie i oprocz tego ze potwierdzil ciaze dal skierowanie na badania i umowil sie na usg na 12sierpnia nic sie nie dowiedzialam..chyba musze poszukac innego lekarza:|

ja wpadam szybko do was już pow wizycie. jest wszystko dobrze, ale ciąża po moich poronieniach zagrożona, mam uważać na siebie, brać leki, nic nie nosić. zapisałam się na 3 sierpnia na usg, bo dzisiaj jeszcze nic nie było widać. pozostaje nam tylko czekać
cornelka gratuluję dobrych wieści:-)
futrzakowa melduj się kochana!

reklama
Już mi się udało;)
Niesamowite uczucie zobaczyć coś takiego... (zdj z wczoraj)!

kropeczka.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry