reklama
kasiulka85
Fanka BB :)
ale że co w tej głowie? ja bym juz chciala normalnie sie kochac a tu taki bol i mysle tylko zeby juz to sie skonczylo bo mnie boli z żelem oczywiscie probujemy bo posucha tam jak nigdy;/
Ja też jestem po cesarce i u mnie jest już normalnie, ale w czasie ciąży miałam takie problemy jak wy. Czytałam gdzieś, że są tabletki jakieś na wilgotność ale to gin by musiał przypisać, ale osobiście ich nie stosowałam...
Dziewczyny ja tez mam ten problem. Moj gin stwierdził zapalenie. Powiedział, ze po porodzie błona śluzowa musi sie zregenerowac i przepisał mi tabletki dopochwowe Vagifem. Drogie, jak skończę brać, to powiem czy skuteczne.
A no i mój K. myślał ze po porodzie sn bede rozlazla, wiec zeby zwiekszyc moje doznania kupil prezerwatywy z wypostkami, co dało dla mnie efekt tarki. Masakra! Zwykle prezerwatywy powodowaly znacznie mniejszy ból, ale jednak nadal ból. Stad wizyta u lekarza. tabletki bierze sie 2 tygodnie.
A no i mój K. myślał ze po porodzie sn bede rozlazla, wiec zeby zwiekszyc moje doznania kupil prezerwatywy z wypostkami, co dało dla mnie efekt tarki. Masakra! Zwykle prezerwatywy powodowaly znacznie mniejszy ból, ale jednak nadal ból. Stad wizyta u lekarza. tabletki bierze sie 2 tygodnie.
Ja w końcu poszłam jeszcze do mojego lekarza prowadzącego ciążę i powiedział, że musi się tam w środku wszystko odbudować na nowo, że w czasie karmienia piersią też jest tam wyjałowione wszystko. Dał Lactovaginal dwa opakowania, na czas stosunku powiedział żeby stosować Provag żel a oprócz tego na wargi Pimafucort, bo coś mnie tam piekło jak się załatwiałam i w czasie mycia też. Marcina nic nie piecze ani nie swędzi więc to tylko u mnie coś się dzieje. Oby się tam ładnie odbudowało co trzeba, bo już bym chciała wrócić do normalności
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja odkąd zmieniłam mydło do hig. intm. na Biały Jeleń (mają w płynie) to skończyły się wszystkie moje problemy (ODPUKAĆ!!)