reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Byliśmy profilaktycznie u ortopedy a tymczasem okazało się, że mamy problem:-(
prawy staw biodrowy za bardzo ruchomy, mamy dostać jakąś poduchę, któraś z Was o tym pisała...

ewi Twoja Malutka to miała? dobrze pamiętam?

reklama
Katjusza,Malinka moja tez ma tego ''bociana'';) najbardziej widac z tyłu głowy blisko karczku i na samym czubku(tymi sie nie martwie bo pod włosami nie widac;)) i nad noskiem miedzy brwiami lekko.Czytałam ze te zmiany schodza w 100% do pierwszego roku zycia.
Madzik no to nie fajnie:( oby szybko sie wyrownało wszystko:)

Vetus a no widzisz i znowu sprzeczne informacje;) aaa to odparzenie u Gosi po plasterku juz pieknie schodzi,smarowałam takim zelem(aktualnie nie miałam nic z tego co pisałas) co doktorka dała na oczy ale mowiła ze własnie jak cos sie zrobi od plastrow to tez go mozna uzyc.

a ja odkryłam genialną rzecz chroniąca przed odparzeniami (szczególnie w nocy, jam małe leży długo w pampku). U syna sprawdzał mi się alantan zasypak a u córci - cóz - właził w cipeczkę i raczej szkodził niz pomagał, więc szukałam. Sudokrem za bardzo wysusza i też właził w fałdki. I tak odkryłam lanolinę, kupiłam ją w razie popekanie sutków i jest genialna! Cudnie chroni wargi sromowe przed kontaktem z moczem.

a ja odkryłam genialną rzecz chroniąca przed odparzeniami (szczególnie w nocy, jam małe leży długo w pampku). U syna sprawdzał mi się alantan zasypak a u córci - cóz - właził w cipeczkę i raczej szkodził niz pomagał, więc szukałam. Sudokrem za bardzo wysusza i też właził w fałdki. I tak odkryłam lanolinę, kupiłam ją w razie popekanie sutków i jest genialna! Cudnie chroni wargi sromowe przed kontaktem z moczem.

to chyba linomag w ten sposób działa... my stosujemy i jest super; nie ma cynku tylko właśnie lanolinę z tego co pamiętam. Jeszcze na maksa ochronne i utrzymujące nawilżenie jest : aquastop.png
może być stosowane do całego ciałka ale też i na pupę.

a my mamy takie brązowe znamię na udzie...początkowo myśleliśmy że to siniak ale to chyba po prostu jakaś nieschodząca plamka:-)

Madzik tak to moja mała ma dysplazję. Już 4 tygodnie chodzi w tej pielusze ortopedycznej. Za tydzień mamy kontrolę.

reklama
dziewczyny a mam pytanie,chyba z innej beczki,czy ktoras z was miala cos takiego po cesarce (!) podczas stosunku strasznie mnie boli,normalnie jakbym dziewica byla:))) jest tak ciasno i mnie boli tam,no tragedia poprostu,rozumiem po porodzie SN ale mialam cesarke i nic chyba nie powinno tam sie robic;/ bylam u ginka ale stwierdzila ze jest ok...co to moze byc?ma ktoras pojecie?

Do góry