reklama
Katjusza,Malinka moja tez ma tego ''bociana'' najbardziej widac z tyłu głowy blisko karczku i na samym czubku(tymi sie nie martwie bo pod włosami nie widac) i nad noskiem miedzy brwiami lekko.Czytałam ze te zmiany schodza w 100% do pierwszego roku zycia.
Madzik no to nie fajnie oby szybko sie wyrownało wszystko
Madzik no to nie fajnie oby szybko sie wyrownało wszystko
Vetus a no widzisz i znowu sprzeczne informacje aaa to odparzenie u Gosi po plasterku juz pieknie schodzi,smarowałam takim zelem(aktualnie nie miałam nic z tego co pisałas) co doktorka dała na oczy ale mowiła ze własnie jak cos sie zrobi od plastrow to tez go mozna uzyc.
a ja odkryłam genialną rzecz chroniąca przed odparzeniami (szczególnie w nocy, jam małe leży długo w pampku). U syna sprawdzał mi się alantan zasypak a u córci - cóz - właził w cipeczkę i raczej szkodził niz pomagał, więc szukałam. Sudokrem za bardzo wysusza i też właził w fałdki. I tak odkryłam lanolinę, kupiłam ją w razie popekanie sutków i jest genialna! Cudnie chroni wargi sromowe przed kontaktem z moczem.
futrzakowa
yea! to ja!
a ja odkryłam genialną rzecz chroniąca przed odparzeniami (szczególnie w nocy, jam małe leży długo w pampku). U syna sprawdzał mi się alantan zasypak a u córci - cóz - właził w cipeczkę i raczej szkodził niz pomagał, więc szukałam. Sudokrem za bardzo wysusza i też właził w fałdki. I tak odkryłam lanolinę, kupiłam ją w razie popekanie sutków i jest genialna! Cudnie chroni wargi sromowe przed kontaktem z moczem.
to chyba linomag w ten sposób działa... my stosujemy i jest super; nie ma cynku tylko właśnie lanolinę z tego co pamiętam. Jeszcze na maksa ochronne i utrzymujące nawilżenie jest :
może być stosowane do całego ciałka ale też i na pupę.
a my mamy takie brązowe znamię na udzie...początkowo myśleliśmy że to siniak ale to chyba po prostu jakaś nieschodząca plamka:-)
reklama
kasiulka85
Fanka BB :)
dziewczyny a mam pytanie,chyba z innej beczki,czy ktoras z was miala cos takiego po cesarce (!) podczas stosunku strasznie mnie boli,normalnie jakbym dziewica byla)) jest tak ciasno i mnie boli tam,no tragedia poprostu,rozumiem po porodzie SN ale mialam cesarke i nic chyba nie powinno tam sie robic;/ bylam u ginka ale stwierdzila ze jest ok...co to moze byc?ma ktoras pojecie?