reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
haha:-D to ja jakaś zacofana jestem:-) o takim sposobie antykoncepcji nie słyszałam:-) tzn słyszałam ale tylko u panów...:-)

ja się ostatnio wybierałam ale że dostałam w końcu @ to jeszcze chwilkę poczekam...

Scarletka jak się czujesz po tych zastrzykach? gin też mi proponował ale ja naczytałam się opinii różnych i się boję:sorry:
futrzakowa ja byłam u gina po 7 tygodniach od porodu, miałam znowu iść w lipcu, ale z kasą było krucho:sorry: no i jakoś tak wyszło że nie dotarałam do teraz:no: kilka razy nawet dzwoniłam żeby sie umówić ale w godzinach kiedy ja mogłam to już nie było miejsc

Dokładnie zastrzyki anty:tak: Jestem juz po drugiej dawce i czuję się świetnie. U siebie nie zauważyłam żadnej reakcji ubocznej. Jak dla mnie, tanio, skutecznie i bardzo wygodnie. Jednak, że są to hormony, to po skończeniu karmienia chciałabym założyć drugi raz wkładkę.

reklama
w najbliższy czwartek ale na usg już nie liczę bo z tego co pamietam to po tym genetycznym to już mi robił co drugą wizytę.. Futerko - czuję kopniaki!! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry