Futrzaczku ja mam podobnie... nic nie boli, niic nie dolega... no może tylko ta bezsenność. Budzę się koło 3-4 i nie mogę spać. Za to potem chodze nieprzytomna. No i ostatnio skleroza totalna mnie dopadła (nawet zostawiłabym torebkę na przystanku, gdyby K. nie zauważył...)
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
katjuszka - dziękuję za słowa otuchy hihi :*
fifronka - ja chyba do moich bezsenności nocnych już się przyzwyczaiłam...w sumie skoro nie pracuję to zawsze mam czas by odespać w ciągu dnia:-)
fifronka - ja chyba do moich bezsenności nocnych już się przyzwyczaiłam...w sumie skoro nie pracuję to zawsze mam czas by odespać w ciągu dnia:-)
Futrzak czekaj i Ciebie dopadniemusi byc rowno w przyrodzie
Fifrus ja od chyba połowy ciazy budze sie albo 3-4 albo 5-6 albo w obu tych porach a najgorsze jest to ze w dzien nie odsypiam bo mi sie nie chce,jedyne co to rano jak M wyjdzie do pracy a uda mi sie zasnac to tak do 10-11 spiedziekuje tylko mojemu psiakowi ze jest wyrozumiały i spi rowno ze mna albo i dłuzej
Ja nadal walcze z bolem krocza,masakra,wczoraj były małe przytulanki i musiałam zrezygnowac z mojej ulubionej pozycji tak bolało,normalnie stwierdziłam ze czuje sie jak inwalidajeszcze zanim poszlismy do mamy na obiad to zrobilismy szybkie zakupy i potem to juz u mamy nie mogłam sie ruszyc z kanapy tak bolało
Fifrus ja od chyba połowy ciazy budze sie albo 3-4 albo 5-6 albo w obu tych porach a najgorsze jest to ze w dzien nie odsypiam bo mi sie nie chce,jedyne co to rano jak M wyjdzie do pracy a uda mi sie zasnac to tak do 10-11 spiedziekuje tylko mojemu psiakowi ze jest wyrozumiały i spi rowno ze mna albo i dłuzej
Ja nadal walcze z bolem krocza,masakra,wczoraj były małe przytulanki i musiałam zrezygnowac z mojej ulubionej pozycji tak bolało,normalnie stwierdziłam ze czuje sie jak inwalidajeszcze zanim poszlismy do mamy na obiad to zrobilismy szybkie zakupy i potem to juz u mamy nie mogłam sie ruszyc z kanapy tak bolało
nikusiazory
Fanka BB :)
Futrzak- to pozazdroscic:-) ja jakos tez nie narzekam jedynie co to zebra no i na poczatku ciazy oko mnie bolalo(ale to genetycznie po mamusi:-) tez w ciazy ze mna na poczatku ja oko bolalo), ani zadnych mdlosci, albo jakis mocniejszych skurczow, twardnien brzucha, ogolnie zadnych innych boli. A teraz powinnysmy czuc sie jeszcze lepiej jak dotychczas. Macica sie obniza, zaczyna nam sie lepiej oddychac, jedynie co to siuski nas ganiaja, ale to jedynie powtorka z poczatku ciazy:-):-)
ola- zastanawiam sie czy dobrze zrozumialam, chodzi o pozycje do przytulania czy kochania?? bo jesli chodzi o to to ja z mojej zrezygnowalam dokladnie z 6 miesiecy temu i juz mnie szlak trafia...jeszcze okres pologu nie wiem czy nie zwariuje
ola- zastanawiam sie czy dobrze zrozumialam, chodzi o pozycje do przytulania czy kochania?? bo jesli chodzi o to to ja z mojej zrezygnowalam dokladnie z 6 miesiecy temu i juz mnie szlak trafia...jeszcze okres pologu nie wiem czy nie zwariuje
Ostatnia edycja:
futrzakowa
yea! to ja!
hehe:-) ja na takie przyziemne i codzienne sprawy jak bieganie do wc co godzinę, bezsenność w nocy czy bóle krocza(choć od 3 dni są mniejsze...pewnie mały się jakoś inaczej ułożył) już nie narzekam:-) przywykłam do tego jak do normalnych spraw:-)
futrzakowa
yea! to ja!
Futrzak już nie masz odwrotu A zmiana samopoczucia i przypływ energii wiesz co może oznaczać )))
to że jestem wyspana? i że służy mi siedzenie w domu?
reklama
taaak Futrzaczku tak to sobie tłumaczmnie to krocze tak boli ze nie da sie o tym nie myslec
Nikusia kochaniajeszcze niedawno bol krocza w tym nie przeszkadzał ale wczoraj to była masakraja tez sie boje co to bedzie w połogu jak teraz tak krocze boli to po porodzie to chyba sie nawet chodzic nie da
Nikusia kochaniajeszcze niedawno bol krocza w tym nie przeszkadzał ale wczoraj to była masakraja tez sie boje co to bedzie w połogu jak teraz tak krocze boli to po porodzie to chyba sie nawet chodzic nie da