reklama
futrzakowa
yea! to ja!
najgorzej że ginek ma urlop we wrześniu i będę u niego w ostatnim dniu 14tygodnia ...i tak mnie oświeciło czy to nie za późno ze względu na te genetyczne badania... ehhh...
Futrzakowa super wiesci ,oby tak dalej.Moze zadzwon i zapytaj doktorka o te badania,ja na watku lutowek czytałam ze nie tylko tydzien ma znaczenie ale tez chodzi o wielkosc dzidziusia.
Ja dziewczynki ide na usg i z wynikami dzis na 15.30 wiec trzymajcie kciuki,.
Ja dziewczynki ide na usg i z wynikami dzis na 15.30 wiec trzymajcie kciuki,.
futrzakowa
yea! to ja!
ola...trzymam kciuki :-)
cliford
Fanka BB :)
Ola..trzymamy kciuki oby wszystko było w jak najlepszym porządku!!:-)
Futrzaku..w końcu z Nami, już zachodziłam w głowę co Cię tak długo po tej wizycie nie ma. ;-)Co do genetycznego to się nie martw , bo ja mam wizytę 5 września i to będzie 14 tydzień z groszem i lekarz mówił ,że z tym problemu nie ma, grunt aby to zrobić w tych okolicach czasowych..tak więc głowa do góry i dbaj o siebie!!:-)
Futrzaku..w końcu z Nami, już zachodziłam w głowę co Cię tak długo po tej wizycie nie ma. ;-)Co do genetycznego to się nie martw , bo ja mam wizytę 5 września i to będzie 14 tydzień z groszem i lekarz mówił ,że z tym problemu nie ma, grunt aby to zrobić w tych okolicach czasowych..tak więc głowa do góry i dbaj o siebie!!:-)
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
fajnie macie z tymi wizytami..........ja sie czuje taka zostawiona sobie :/ dopiero jedna wizyta i wlasciwie to ta ciaza to taka abstrakcja. Mdlosci zdecydowanie byly i dalej troche sa, cycki sa gigantyczne i humor wscieklej krowy/ryczany wiec chociaz jakies mam namacalne dowody poza testem
znaczy moge zadzwonic do poloznej jakby co bylo zle, ale ogolnie to szwedzki luzik hehe
znaczy moge zadzwonic do poloznej jakby co bylo zle, ale ogolnie to szwedzki luzik hehe
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Agata... pewnie jakbym z nfz-tu miała chodzić do ginka to wyglądałoby podobnie ... ehhh...ale upał
Cliford - no to troszkę mi teraz lepiej:-)
Cliford - no to troszkę mi teraz lepiej:-)