reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
najgorzej że ginek ma urlop we wrześniu i będę u niego w ostatnim dniu 14tygodnia ...i tak mnie oświeciło czy to nie za późno ze względu na te genetyczne badania... ehhh...

Futrzakowa super wiesci ,oby tak dalej.Moze zadzwon i zapytaj doktorka o te badania,ja na watku lutowek czytałam ze nie tylko tydzien ma znaczenie ale tez chodzi o wielkosc dzidziusia.
Ja dziewczynki ide na usg i z wynikami dzis na 15.30 wiec trzymajcie kciuki,.

Futrzaczku, pięknie Ci rośnie maleństwo. A co do ostatniego dnia 14 tygodnia - zadzwoń do lekarza i się upewnij. Mówi się tylko ogólnie, że to USG robi się między 12 a 14 tygodniem.

Ola..trzymamy kciuki oby wszystko było w jak najlepszym porządku!!:-)
Futrzaku..w końcu z Nami, już zachodziłam w głowę co Cię tak długo po tej wizycie nie ma. ;-)Co do genetycznego to się nie martw , bo ja mam wizytę 5 września i to będzie 14 tydzień z groszem i lekarz mówił ,że z tym problemu nie ma, grunt aby to zrobić w tych okolicach czasowych..tak więc głowa do góry i dbaj o siebie!!:-)

fajnie macie z tymi wizytami..........ja sie czuje taka zostawiona sobie :/ dopiero jedna wizyta i wlasciwie to ta ciaza to taka abstrakcja. Mdlosci zdecydowanie byly i dalej troche sa, cycki sa gigantyczne i humor wscieklej krowy/ryczany;) wiec chociaz jakies mam namacalne dowody poza testem ;)
znaczy moge zadzwonic do poloznej jakby co bylo zle, ale ogolnie to szwedzki luzik hehe

reklama
Agata... pewnie jakbym z nfz-tu miała chodzić do ginka to wyglądałoby podobnie ... ehhh...ale upał

Cliford - no to troszkę mi teraz lepiej:-)

Do góry