reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Wojnat - super że z dzidzią wszystko ok:-)
Asco - no to mieliście prezent w postaci tego 3D:tak:
Cliford - rewelacja:-)
Milutek - dobrze, że Cie zbadała lekarka i pozbędziesz się infekcji do porodu. Teraz leż i odpoczywaj, byle do poniedziałku. Trzymam kciuki &&&
Papciarkowa - najważniejsze, że mała zdrowo rośnie. A co do wagi różne sprzęty i różni lekarze więc nic dziwnego że mógł się wkraść błąd;-)

reklama
Wszystkim Ciężarówkom gratuluje dobrych wieści!

Ja też po wizycie ... Mała waży 2kg i USG wskazuje na 33t.c i termin porodu na 08.03. Niestety ułożona jest pośladkowo ... mam nadzieje że jeszcze fiknie koziołka by być główką w dół. Wyniki krwi i moczu w normie.

dziewczyny gratuluje dobrych wiesci:-D:tak::-D

ja dzis wizyta i juz sie boje bo nie dosc ze normalnie brzuch mam tak obolały (ból jak by był odbity) ze ledow siadam to pewnie zostane dzis tak poduszona ze do domu z rykiem dojde:rofl2::rofl2:

Papciarku, Lokata..gratuluję samych dobrych wieści !!! ;-)

Asco...patisonek jest boski!! ;-) mój nigdy się nie obrócił tak aby widzieć całą twarz - tylko profilem i ot masz Ci los ;-)

Miluś...no za Ciebie to i mój Wiktor kciuki trzyma bo wczoraj na usg było to widać!! ;-)

Pinka...powodzonka na wizycie i dawaj znać po !! ;-)

Milutek - trzymam za Was kciuki! ładnie odpoczywaj. napewno dotrzymasz do poniedziałku i pewnie jeszcze dlużej :)
ja infekcje w ciąży złapałam już na początku i już 3 raz brałam globulki (po 15szt.) i tak naprawdę to pewnie wylecze ją do końca po porodzie, chociaz mam jutro wizyte i bede miała cytologie i mam nadzieje, że może jej nie ma już. :) takie cholerstwo, jak to mój gin mówi 'najlepsza przyjaciółka w ciąży' ;)

Gratuluje wam dziewczyny dorodnych dzieciaków :)

Dziewczynki - same super wieści!! gratuluję!!!

A i jeszcze ze dwie główki sa już bardzo nisko:) Wiec muszę teraz leżeć do poniedziałku grzecznie w domku żeby ...

... żeby ta trzecia, o której jeszcze nie wiem, też się obniżyła :-p:-p:laugh2:

Asco - o rety, rety jakie śliczności!!

takie cholerstwo, jak to mój gin mówi 'najlepsza przyjaciółka w ciąży' ;)

i niestety po ciąży też już lubią częściej powracać...:confused2:

reklama
Katjuszka - tak masz rację, ale po ciąży można ją łatwiej wyleczyć jakimś dobrym mocnym antybiotykiem, a w ciąży to już jest mniej możliwości :)

Do góry