reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Wojnat - super że z dzidzią wszystko ok:-)
Asco - no to mieliście prezent w postaci tego 3D:tak:
Cliford - rewelacja:-)
Milutek - dobrze, że Cie zbadała lekarka i pozbędziesz się infekcji do porodu. Teraz leż i odpoczywaj, byle do poniedziałku. Trzymam kciuki &&&
Papciarkowa - najważniejsze, że mała zdrowo rośnie. A co do wagi różne sprzęty i różni lekarze więc nic dziwnego że mógł się wkraść błąd;-)

reklama
Wszystkim Ciężarówkom gratuluje dobrych wieści!

Ja też po wizycie ... Mała waży 2kg i USG wskazuje na 33t.c i termin porodu na 08.03. Niestety ułożona jest pośladkowo ... mam nadzieje że jeszcze fiknie koziołka by być główką w dół. Wyniki krwi i moczu w normie.

dziewczyny gratuluje dobrych wiesci:-D:tak::-D

ja dzis wizyta i juz sie boje bo nie dosc ze normalnie brzuch mam tak obolały (ból jak by był odbity) ze ledow siadam to pewnie zostane dzis tak poduszona ze do domu z rykiem dojde:rofl2::rofl2:

Papciarku, Lokata..gratuluję samych dobrych wieści !!! ;-)

Asco...patisonek jest boski!! ;-) mój nigdy się nie obrócił tak aby widzieć całą twarz - tylko profilem i ot masz Ci los ;-)

Miluś...no za Ciebie to i mój Wiktor kciuki trzyma bo wczoraj na usg było to widać!! ;-)

Pinka...powodzonka na wizycie i dawaj znać po !! ;-)

Milutek - trzymam za Was kciuki! ładnie odpoczywaj. napewno dotrzymasz do poniedziałku i pewnie jeszcze dlużej :)
ja infekcje w ciąży złapałam już na początku i już 3 raz brałam globulki (po 15szt.) i tak naprawdę to pewnie wylecze ją do końca po porodzie, chociaz mam jutro wizyte i bede miała cytologie i mam nadzieje, że może jej nie ma już. :) takie cholerstwo, jak to mój gin mówi 'najlepsza przyjaciółka w ciąży' ;)

Gratuluje wam dziewczyny dorodnych dzieciaków :)

Dziewczynki - same super wieści!! gratuluję!!!

A i jeszcze ze dwie główki sa już bardzo nisko:) Wiec muszę teraz leżeć do poniedziałku grzecznie w domku żeby ...

... żeby ta trzecia, o której jeszcze nie wiem, też się obniżyła :-p:-p:laugh2:

Asco - o rety, rety jakie śliczności!!

takie cholerstwo, jak to mój gin mówi 'najlepsza przyjaciółka w ciąży' ;)

i niestety po ciąży też już lubią częściej powracać...:confused2:

reklama
Katjuszka - tak masz rację, ale po ciąży można ją łatwiej wyleczyć jakimś dobrym mocnym antybiotykiem, a w ciąży to już jest mniej możliwości :)

Do góry