reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Ostatnia edycja:
reklama
Milus- ty nie badz przerazona tylko podekscytowana- ze twoje cialko sie do porodu przygotowuje. Slicznie donosilas ta podwojna ciaze!

papciu- dobrze ze sie waga nieprzejmujesz- to tylko szacowanie- czesto wyniki odbiegaja od rzeczywistosci. Ja tez nie mam wielkoludka-dzieciaczki nadrobia po narodzinach hihi, i latwiej nam sie przeslizna przy porodzie

Milutek nie znam tych leków, ale ginka sama Ci powiedziała o skracaniu sie szyjki, więc nie podejrzewam żeby wypisała Ci jakieś nieodpowiednie lekarstwa...

znalazłam takie info PIMAFUCIN - Encyklopedia Lekw - Przychodnia Internetowa - PRZYCHODNIA.PL
piszą że nie wpływa szkodliwie na płód, więc możesz być spokojna

kolejny edit
z tym kremem to coś jednak nie do końca ok
PIMAFUCORT - Encyklopedia Lekw - Przychodnia Internetowa - PRZYCHODNIA.PL

zresztą poczytaj

Czytałam ulotkę od tego kremu i niby jest ciut inaczej sformułowana niz an tej stronce ale podobnie- ze niby wszystko należy skonsultować z ginem a niżej ze właśnie ma to jakiś wpływ na płód! Poszperam jeszcze jutro na necie ale dzięki za linka...a ten krem to sobie raczej daruje....

Katjuszka takie wieści zasługują na mega gratulacje :D

Woj-nat oby wszystko odbyło się po Twojej myśli i jeśli wolisz sn, to niech wszystko będzie dobrze :)

Asco no to odpoczywaj ;) Super Ci się fartnęło z tym usg ;) i zazdroszczę Ci, że dzidzia taka maleńka się urodzi ;)

Cliford 3500 jaki klocek - idealna waga!! Gratulacje dla Ciebie i małego ssacza!!

Tulipku też uhodujesz sobie takiego kluska :D Jeszcze trochę ;)

Mila zaciskamy zaciskamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A te globulki to też miałam i to jakoś na początku, niczemu nie zaszkodziły :D

Papcia skoro Ty masz takie idealne wyniki to u Lenki na bank też wszystko w porządku :*

Wyobraźcie sobie, że jak powiedziałam mojej mamie, że Janek ma już 3100g, to oczywiście najpierw mi współczuła, a zaraz potem poradziła, żebym mniej jadła i uważała na to co jem, no powaliła mnie.. Jakby to miało największe znaczenie.. Pomijam już fakt, kto mnie pasie wciąż pierogami i pizzą ;)

Milutek-no tosuper kochana ze laseczki maja sie dobrze a ty teraz zaciskaj nóżki tak jak my kciuki i byle do poniedziałku dasz rade:tak:

Papcia- gratulacje książkowej ciąży oby tak do konca................

a wagą to nie ma sie co przejmowac bo dzieci zawsze potem jak sie rodzą to ważą wiecej niz na usg gin powie sprawdzone już na 100 kolezankach chyba

dziekuje Dziewczyny za miłe słowa - działają jak balsam:)

Clifordzik - super wieści - aby tak dalej:)

Papciu - Lenka to laseczka będzie, nie ma co!

Malinka - mam nadzieję, że jeszcze przez 6 tygodni Mały trochę nadrobi z wagą, ja to straszna chudzina jestem, więc dla porodu SN to chyba lepiej, aby nie był z niego taki klusek.

Milutki - trzymam kciuki za tylko mogę!

Załaczam zdjęcie naszego Synka, na tym wielkim monitorze był taki prawdziwy, realny, aż chciało się go dotknąć.
Patisonek.jpg

reklama
Dziewczyny gratuluję dobrych wieści

Milutek ty to jednak miałaś nosa do tej twojej infekcji, trzymam kciuki za szybki powrót do formy

Asco śliczny dzidziuś, śliczne zdjęcie:tak:

Do góry