reklama
Zaliczyłam dzisiaj wyczekaną i może już ostatnią wizytę Pobrał próbki na paciorkowce, dzisiaj już nie zdążyłam zawieźć na bakteriologię, bo był poślizg u lekarza aż 2h - myślałam, że tam zejdę Zbadał szyjkę, zamknięta 33mm, no i USG, a tu szok!! Jasio waży 3100g!! Tydzień ciąży wg USG 37w 4d!! A jak spytałam ile jeszcze to gin powiedział, że 5tyg, ostatnio gadał inaczej ech.. Ja nam daje max 2-3 tygodnie - zacznę myć okna i biegać po schodach, to od razu urodzę
Jasio nie chciał współpracować, poprzednio bawił się pępowiną, a teraz rączką zasłaniał buźkę, więc nie mam żadnego fajnego zdjęcia. Najważniejsze, że jest zdrowiutki!!!!
Jasio nie chciał współpracować, poprzednio bawił się pępowiną, a teraz rączką zasłaniał buźkę, więc nie mam żadnego fajnego zdjęcia. Najważniejsze, że jest zdrowiutki!!!!
Ostatnia edycja:
Malina- eee to z Jaska kawął chłopa mozesz powoli sie szykowac na poroddówkę hahaah a ztymi terminami u ciebie to już wogóle jakis klops sama jestem ciekawa kiedy urodzisz:-)
Buziaczek- no ja tez jestem w szoku ze włosy widzialas bo ja jak byłam na 4d to włosków nie dało sie zobaczyc
Buziaczek- no ja tez jestem w szoku ze włosy widzialas bo ja jak byłam na 4d to włosków nie dało sie zobaczyc
Cat Ballou
Fanka BB :)
Mi też lekarz powiedział że mały ma dużo włosków )
reklama
Asco
Fanka BB :)
Buziaczek - gratulacje wspaniałych wieści!
Malinka - ale z Jasia chlopak, jak się patrzy - ponad 3 kg!, i termin masz tak blisko - no to nas przegoniłaś, na tej ostatniej prostej
Malinka - ale z Jasia chlopak, jak się patrzy - ponad 3 kg!, i termin masz tak blisko - no to nas przegoniłaś, na tej ostatniej prostej