reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Harsharani cieszę się, że wszystko ok.
A ja jak dziś pamiętam dzień kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży... A tu już tak mało czasu zostało...
A my do lekarza idziemy w następnym tyg :)

reklama
no to my jutro mamy USG na polozenie lozyska...strasznie sie boje ...jutro sie dowiemy czy sie przesunelo do gory czy zostalo na rogu macicy i kanalu czy jeszcze cos innego... i wtedy maja niby nad cesarka myslec:-(...ale ja i tak mam ciagle nadzieje ze jednak poszlo do...gory...

Hars i ja gratuluję dobrych wieści:-) o takich podpaskach nie słyszałam, a z ciekawości zapytam w aptece:tak: choć myślę że trudno ominąć sączenie się wód płodowych czy tez pomylić np. z popuszczaniem moczu - mnie zaczęły się sączyć w nocy podczas snu i od razu wiedziałam że coś nie gra i trzeba pomału się zbierać do szpitala
buziaczek powodzenia jutro na wizycie:-)

Takie wkładki o których pisze Harsh są w aptece, kiedys właśnie znajoma mi o nich mówiła.

Czas leci jak szalony, ja przed oczami mam ten dzień, w którym się dowiedziałam o ciąży i ta radość moja i męża i ten strach i nie mogliśmy uwierzyć, że po roku starań wkońcu się udało, a to już końcówka praktycznie :-D

My mamy wizyte w piątek, i usg też będzie, trochę się stresuje, ciekawe jak gwiazdeczka rośnie, wierzę, że jest wszystko super :-)

też słyszałam o tych wkładkach i swego czasu dośc dużo o nich czytałam i tak np kiedy kobieta ma jakąkolwiek infekcje w pochwie to one sie zabarwiają jak na wyciek wód więc są napewno plusy tych wkładek ale jak widać tez i minus!

hej my juz po wizycie i na szczecie lozysko nam sie przesunelo ladnie 87mm od ujscia szyjki macicy wiec nie bedzie zaslaniac dzidziusiowi wyjscia i nie bedzie cesarki:))))))) lozysko super dobrze ukrwione bardzo zdrowo wyglada i jest na tyle w bezpiecznej odleglosci od ujscia ze juz nie trzeba go sprawdzac:-D cisnienie i siuski prawidlowe :) pleckami do pepka lezy i temu brzuszek non stop napiety...glowka jak u poloznej wymacana na dole nozki w lewym boku:-Da no i jeszcze jedno pan sonografer pokazal nam pewnego siusiaka wiec SZYMON BEDZIE JUZ NA 100%:))))))wazy 2102gr iwszystkie wymiary prawidlowe:)JEST... sliczny chlopczyk z dlugimi nozkami - to po tatusiu wzrost dostal... a i widzielismy ile ma juz wloskow na glowce ---boziuuu takie mial kochane kukuryku na glowce:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry